Universalus nuotolinio valdymo pultas IR WiFi RF 433 MHz Avatto S16 Pro TUYA
Prekės kodas: 047994

Universalus nuotolinio valdymo pultas IR WiFi RF 433 MHz Avatto S16 Pro TUYA

Prekės kodas: 047994
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1757
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Universalus IR WiFi RF 433MHz nuotolinio valdymo pultas Avatto S16 Pro TUYA – jūsų išmanusis namų valdiklis

Pamirškite apie daugybę televizoriaus, žaliuzių, garažo durų, oro kondicionieriaus ar apšvietimo nuotolinio valdymo pultelių. Avatto S16 Pro yra universalus nuotolinio valdymo pultelis, kuris pakeis visus kitus, suteikdamas jums patogumo ir taupydamas erdvę. Tai garantuoja greitą ir tikslų ryšį su įranga infraraudonųjų spindulių pagalba iki 10 metrų atstumu. Be to, jis palaiko tam skirtą TUYA/Smart Life programėlę, todėl savo įrenginius galite valdyti nuotoliniu būdu naudodami telefoną ar planšetinį kompiuterį. Nuotolinio valdymo pultas išsiskiria tvirta konstrukcija ir puikiai valdo beveik bet kokiomis sąlygomis!

Avatto/S16/1

Suderinamas su įvairiausiais įrenginiais

Avatto S16 Pro palaiko ir RF433, ir RF315, o tai reiškia, kad dauguma įrenginių yra suderinami su rinkoje. Išplėsta IR kodų biblioteka apima daugiau nei 5000 ir daugiau IR įrenginių, tokių kaip televizoriai, oro kondicionieriai, priedai, ventiliatoriai ir šviestuvai. Apie 98% rinkoje esančių nuotolinio valdymo įrenginių veikia su 433 ir 315 MHz protokolu, todėl S16 Pro yra nepamainomas išmaniojo namo valdymo įrankis. Naudodami S16 Pro sutaupysite vietos ir galėsite patogiai valdyti įvairius įrenginius vienu valdikliu!

Avatto/S16/2

Išmanieji namai – Alexa, išjunkite šviesas

Nuotolinio valdymo pultas palaiko 2,4 GHz nuotolinio valdymo pultą, leidžiantį valdyti įrenginius su Wi-Fi ryšiu. išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį. Prisijungę prie programėlės, galite naudotis išmaniaisiais pagalbininkais, tokiais kaip Amazon Echo Alexa ar Google Home, ir valdyti namų prietaisus paprastomis balso komandomis. Tai itin patogus sprendimas, atleidžiantis nuo būtinybės naudotis nuotolinio valdymo pultu ar kitu valdikliu. Avatto S16 Pro yra patogus, ateičiai pritaikytas sprendimas, leidžiantis lengvai ir intuityviai valdyti savo išmaniuosius namus.

Avatto/S16/3

Įvairus valdymas su stabiliu signalu

Avatto S16 Pro leidžia valdyti infraraudonųjų spindulių skaitiklius iki 1 diapazono. net iš tolimesnio kambario galo. Įrengtas įvairiakrypčiais infraraudonųjų spindulių siųstuvais, užtikrina stabilų signalą ir greitą atsaką. Tai reiškia didesnį patogumą ir lankstumą valdant įrenginius jūsų namuose.

Avatto/S16/4

Tvirta konstrukcija

Prietaisas veikia plačiame temperatūrų diapazone (nuo 0 ℃ iki 60 ℃), todėl puikiai atlaiko aukštą drėgmę. Dėl to galite būti tikri, kad „Avatto S16 Pro“ veiks sklandžiai, kad ir kur jums jo prireiktų.

Avatto/S16/5

Bendrinti prieigą

Nuotolinio valdymo pultas leidžia lengvai valdyti ir kitiems šeimos nariams. Programėlėje mobiliesiems galite leisti kitiems namų ūkio nariams tvarkyti savo įrenginius. Pasirinkę Avatto S16 Pro savo namus padarysite dar funkcionalesnius ir draugiškesnius visiems jo gyventojams. Įtraukite naujoves į savo gyvenimą ir mėgaukitės patogumu, kurį siūlo „Smart Technology“ _110

RF433+RF315 Infrared range ≤10 meters Wi-Fi protocol 2.4 GHz Wi-Fi standard IEEE 802.11 b/g/n Operating temperature range 0℃-60℃ Operating degree Humidity range 0-95% RH
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas