Universalus nuotolinio valdymo pultas IR WiFi Avatto S16 TUYA
Prekės kodas: 047993

Universalus nuotolinio valdymo pultas IR WiFi Avatto S16 TUYA

Prekės kodas: 047993
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1074
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Avatto S16 TUYA universalus IR WiFi nuotolinio valdymo pultas

Pamirškite krūvas televizoriaus nuotolinio valdymo pultelių, žaliuzių, garažo durų, oro kondicionieriaus ar apšvietimo. Avatto S16 yra universalus nuotolinio valdymo pultas, kuris pakeičia visus kitus, todėl patogu ir taupo vietą. Tai garantuoja greitą ir tikslų ryšį su infraraudonųjų spindulių įrenginiais iki 10 metrų atstumu. Be to, ji palaiko specialią TUYA/Smart Life programėlę, leidžiančią nuotoliniu būdu valdyti įrenginius naudojant telefoną ar planšetinį kompiuterį. Nuotolinio valdymo pultas išsiskiria tvirta konstrukcija ir puikiai veikia beveik bet kokiomis sąlygomis!

Avatto/S16/1

Suderinamas su daugeliu įrenginių

Avatto S16 suderinamas su daugeliu įrenginių. Išplėstinė infraraudonųjų spindulių kodų biblioteka apima daugiau nei 5000 IR įrenginių, tokių kaip televizoriai, oro kondicionieriai, priedai, ventiliatoriai ar apšvietimas. Dėl to S16 yra nepakeičiamas išmanaus namų valdymo įrankis. Naudodami S16 sutaupysite vietos ir galėsite patogiai valdyti įvairius įrenginius vienu valdikliu!

Avatto/S16/2

Išmanieji namai – Alexa, išjunkite šviesą

Nuotolinio valdymo pultas palaiko 2,4 GHz Wi-Fi ryšį, o tai reiškia, kad galite nuotoliniu būdu valdyti įrenginius naudodami išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį. Prisijungę prie programos, galite naudoti išmaniuosius pagalbininkus, tokius kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Home“, ir valdyti įrenginius namuose naudodami paprastas balso komandas. Tai ypač patogus sprendimas, išlaisvinantis jus nuo būtinybės naudotis nuotolinio valdymo pultu ar kitu valdikliu. Avatto S16 yra patogus, ateities sprendimas, leidžiantis lengvai ir intuityviai valdyti išmaniuosius namus.

Avatto/S16/3

Universalus valdymas su stabiliu signalu

Avatto S16 siūlo infraraudonųjų spindulių diapazoną iki 10 metrų, leidžiantį valdyti įrenginius net iš tolimiausio kambario galo. Įrengtas įvairiakrypčiais infraraudonųjų spindulių siųstuvais, jis fiksuoja jūsų komandas 360° diapazone. Tai reiškia dar didesnį patogumą ir lankstumą valdant įrenginius jūsų namuose.

Avatto/S16/4

Tvirta konstrukcija

Įrenginys veikia plačiame temperatūrų diapazone (nuo 0 ℃ iki 60 ℃) ir puikiai susidoroja su didele drėgme, o tai reiškia, kad jis puikiai veikia įvairiomis sąlygomis. Tai užtikrina, kad „Avatto S16“ veiks sklandžiai, nepaisant to, kur jums jo reikia.

Avatto/S16/5

Bendrinti prieigą

Nuotolinio valdymo pultas leidžia lengvai valdyti ir kitiems šeimos nariams. Programėlėje mobiliesiems galite leisti kitiems namų ūkio nariams tvarkyti įrenginius. Pasirinkę Avatto S16, jūs padarysite savo namus dar funkcionalesnius ir draugiškesnius visiems jo gyventojams. Įveskite į savo gyvenimą naujoves ir mėgaukitės išmaniųjų technologijų teikiamu patogumu.

Avatto/S16/6

Modelis S16
Produkto dydis Ø65*21mm
Maitinimo įvestis DC 5V/1A (Micro USB2.0)
Infraraudonųjų spindulių dažnis 38KHz
Infraraudonųjų spindulių diapazonas ≤10 metrų
Wi-Fi protokolas 2,4 GHz
Standartinis „Wi-Fi“ IEEE 802.11 b/g/n
Darbinės temperatūros diapazonas 0 ℃ -60 ℃
Darbinis drėgnumo diapazonas 0-95 %RH
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas