Be pėdsakų juostos rinkinys HOTO QWNMJD002 (apskritimas)
Prekės kodas: 046206

Be pėdsakų juostos rinkinys HOTO QWNMJD002 (apskritimas)

Prekės kodas: 046206
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
647
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Bėgių nano juostos ratukas Hoto QWNMJD002

Ar norite greitai ir paprastai papuošti savo butus vakarėliui? O gal norite ant sienos pakabinti naujų paveikslėlių? Tam naudokite HOTO nano juostą! Jis nepalieka likučių ir, be to, nereikia pjaustyti. Rinkinį sudaro 2 dydžių paruoštos naudoti detalės. Be to, ši juosta yra lanksti, patvari ir atspari karščiui bei drėgmei.

Hoto/QWNMJD002/3

Paruošta naudoti

Pakuotėje yra 2 dydžių paruošta naudoti juosta. Apvalių juostos gabalėlių rinkinys yra 81. Be to, nebereikia po ranka turėti žirklių. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nulupti atitinkamą gabalėlį ir iškart naudoti bet kur. Pritvirtinti objektus dar niekada nebuvo taip paprasta!

Hoto/QWNMJD002/5

Patikimas stiprumas

Nepaisant mažo dydžio, juosta išsiskiria didžiuliu sukibimo stiprumu. Dėl to klijuojamiems objektams suteikiama didelė laikomoji jėga. Be to, šis gaminys pagamintas iš aplinkai nekenksmingo akrilo. Jis yra lankstus ir dvipusis, todėl jį lengva pritaikyti pagal savo poreikius.

Hoto/QWNMJD002/8

Naudojimo patogumas

HOTO juosta išsiskiria tuo, kad ją lengva ir be rūpesčių naudoti. Be to, ant paviršių nepalieka likučių ar nešvarumų. Jis pasižymi dideliu pralaidumu ir atsparumu dulkėms – jo kraštai nesurinks nešvarumų.

Hoto/QWNMJD002/1

Patikimumas

HOTO juosta buvo sukurta atsižvelgiant į jūsų patogumą, todėl ji taip pat atspari drėgmei ir aukštai temperatūrai. Tai reiškia, kad net ir įkaitusiame automobilyje ar drėgname tualete jis galės sėkmingai laikyti tolimesnius daiktus. Be kita ko, galite juo papuošti butą vaiko gimtadienio proga, pritvirtinti juostelę po stalu arba pakabinti paveikslėlį ant sienos.

Hoto/QWNMJD002/9
Prodiuseris HOTO
Modelis QWNMJD002
Juostos dydžiai 10 × 1 mm / 49 vnt.; 20 × 1 mm / 32 vnt.
Medžiaga Akrilas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas