TELESIN 2-osios kartos 1,2 metro vamzdis anglies asmenukių lazdelė GP-MNP-002
Prekės kodas: 042404

TELESIN 2-osios kartos 1,2 metro vamzdis anglies asmenukių lazdelė GP-MNP-002

Prekės kodas: 042404
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3193
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Telesino anglies pluošto asmenukių lazdelė sporto kameroms 1,2 m (GP-MNP-002)

Kurkite dar geresnes asmenukes ar grupines nuotraukas. Telesin GP-MNP-002 anglies pluošto asmenukių lazdelė padės tai padaryti! Priedas išsiskleidžia iki maksimalaus 120 cm ilgio, o dėl savo tvirtos konstrukcijos nesvyruoja ir gali lengvai atlaikyti iki 0,3 kg svorį. Produktas suderinamas su populiariausiais sporto kamerų ir išmaniųjų telefonų modeliais.

Sukurkite geriausią asmenukę

Užfiksuokite didžiąją kraštovaizdžio dalį nuotraukoje arba įtraukite į kadrą visą savo draugų grupę. Telesin asmenukių lazda suteiks platesnį matymo kampą ir leis gauti nuostabių rezultatų. Priedas leidžia 5 padėtyse reguliuoti ilgį nuo 32 iki 120 cm, todėl jis puikiai tinka daugeliui scenarijų. Be to, sulankstytas jis pakankamai kompaktiškas, kad visada būtų po ranka!

Dar įdomesni efektai

Ar norite nustebinti draugus originaliu vaizdo įrašu? Ar jums rūpi gauti įdomiausių rezultatų? Dabar tai įmanoma – jei naudojate 360° kamerą, galite padaryti, kad asmenukės lazda nebūtų matoma baigtame kadre. Eksperimentuokite, linksminkitės ir kurkite nuostabius kadrus iš neįprastų perspektyvų!

Lengvas ir patvarus dizainas

Lažinkitės dėl aukščiausios kokybės darbo. „Selfie“ lazda buvo sukurta iš aukštos kokybės anglies pluošto, o tai reiškia, kad ji yra itin patvari, tačiau lengva. Jis taip pat išsiskiria aukštu atsparumu korozijai, todėl be rūpesčių jį galima naudoti ant vandens ir už jo ribų. Be to, išskleistas jis nesvyruos, todėl jūsų šūviai bus stabilūs. Priedas taip pat nesideformuos – net ir ilgai naudojant.

Papildomi patogumai

Asmenukės lazdelės rankena padengta maloniu liesti silikonu. Dėl to jis neslysta rankoje ir suteikia didesnį komfortą. Priedo apačioje taip pat rasite 1/4 colio angą, kuri leidžia, pavyzdžiui, pritvirtinti prie trikojo (parduodamas atskirai). Taip pat galite užfiksuoti asmenukės lazdelę norimu ilgiu – taip išvengsite netyčinio jos sulankstymo ar išskleidimo.

Platus suderinamumas

Ar naudojate GoPro kasdien? O gal jums labiau patinka filmuoti telefonu? „Telesin“ asmenukių lazda puikiai veiks beveik bet kurioje situacijoje – ji suderinama su dauguma sportinių modelių ir 360° kamerų, taip pat tinka išmaniųjų telefonų laikikliams. Jame yra specialus adapteris ir 1/4″ sriegis, todėl galėsite sėkmingai pritvirtinti prie pasirinkto įrenginio.

Prekės ženklas Telesin
Vardas 1,2 m anglies pluošto asmenukės lazda
Modelis GP-MNP-002
Ilgis 32-120cm
Medžiaga 24T anglies pluoštas, aliuminio lydinys, silikonas
Kėlimo galia Iki 0,3 kg
Svoris 146g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas