Vasarinė dviračių veido kaukė Rockbros LF7357 (juoda)
Prekės kodas: 045918

Vasarinė dviračių veido kaukė Rockbros LF7357 (juoda)

Prekės kodas: 045918
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
951
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Rockbros veido kaukė, skirta važiuoti dviračiu LF7357 (juoda)

Rockbros LF7357 veido kaukė puikiai tiks žiemai ar rudeniui. Dėl specialaus skydelio jis apsaugos jūsų veidą ir burną nuo vėjo ir apsaugos nuo saulės. Jis itin minkštas, šiltas ir patogus – pavyzdžiui, važiuojant dviračiu, bėgiojant ar slidinėjant. Jis pagamintas iš patvarių, kvėpuojančių medžiagų ir dėl protingo dizaino gali būti patogiai dėvimas po šalmu.

1.jpg

Veiksminga apsauga nuo šalčio

Ši praktiška veido kaukė idealiai tinka važinėtis dviračiu, žiemos kelionėms, bėgimui ir kt. Jis apsaugos jus nuo šalčio, o jo apykaklę galima papildomai sandarinti, kad būtų geriau apsaugotas nuo vėjo. Be to, kaukė pagaminta iš malonaus liesti vilnos, kuri puikiai sulaiko šilumą. Jis taip pat buvo su vėjui atspariu gaubtu.

3.jpg

Patogu nešioti

Kaukė buvo sukurta iš minkšto ir kvėpuojančio audinio, todėl ji yra labai patogi. Elastingas tinklelis ant burnos užtikrina, kad nebūsite tvanku, o reguliuojamos kairės ir dešinės pusės leidžia reguliuoti gaminio dydį, kad tiktų žmonėms su skirtinga galvos apimtimi. Veido kaukę taip pat galite dėvėti įvairiais būdais.

6.jpg

Aukštos kokybės darbas

Priedui gaminti buvo naudojamos aukštos kokybės medžiagos, tokios kaip likra ir spandeksas. Dėl to veido kaukė yra labai patvari ir tampri – nesijaudinkite, kad ji bus pažeista. Taip pat galite patogiai dėvėti jį po šalmu. Jis idealiai tinka važinėtis dviračiu, slidinėti ar čiuožti, taip pat puikiai tiks kasant sniegą ir dirbant lauke.

2.jpg
Prekės ženklas Rockbros
Modelis LF7357
Spalva Juoda
Medžiaga Likra, elastanas, nailonas
Dydis Universalus
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas