Stalinė lempa „Yeelight LED V1 Pro“ (spausto versija)
Prekės kodas: 024907812361

Stalinė lempa „Yeelight LED V1 Pro“ (spausto versija)

Prekės kodas: 024907812361
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2841
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Yeelight Mesh Gateway – dar labiau valdykite savo apšvietimą

Pažangiausias „Yeelight Mesh Gateway“ leidžia patogiai valdyti „BLE Mesh“ įrenginius, tokius kaip „Yeelight M2 Downlight“ arba „Yeelight M2 Spotlight“. Prie jo galite sėkmingai prijungti iki 50 produktų, o su Wi-Fi ir LAN palaikymu galėsite mėgautis patikimu ryšiu. Paprasta sąranka ir „Apple HomeKit“ suderinamumas leidžia naudotis jo galimybėmis dar patogiau.

7.jpg

2 ryšio parinktys – išsirinkite sau tinkamiausią

Naudodami šį unikalų šliuzą galėsite paprastai ir maloniai valdyti savo Yeelight išmanųjį apšvietimą. Įrenginys palaiko 2 prieigos režimus – LAN ir Wi-Fi. Taigi jūsų galimybės yra labai didelės. Naudokite šliuzą kaip norite ir mėgaukitės patikimu ryšiu!

6.jpg

Pamirškite apie signalo problemas

Įrenginyje yra pažangus Wi-Fi lustas, kuris stebina dideliu našumu. Jo dėka galimas stabilus, patikimas ryšys. Be to, naudojant 2x2 MIMO belaidę technologiją, „Mesh Gateway“ suteikia išskirtinai stiprų signalą, išsiskiriantį dideliu nuotoliu ir be menkiausių problemų prasiskverbiantį net per sienas. Atsisveikinkite su perdavimo problemomis – perkelkite nuotolinį apšvietimo valdymą į naują lygį naudodami „Yeelight“.

4.jpg

Greitai ir lengvai sukonfigūruosite

Nerimaujate dėl sudėtingos šliuzo konfigūracijos? Nebūk! Jo veikimas pasakiškai paprastas. Tiesiog įjunkite jį, tada pridėkite prie Yeelight programos. Po to jums tereikia rasti savo BLE Mesh įrenginius ir susieti juos su šliuzu. Štai ir viskas! Patogus išmanaus apšvietimo valdymas yra po ranka.

1.jpg

Sukurkite išmaniuosius namus ir atraskite naujų galimybių

Šliuzai suderinami su Apple HomeKit, todėl jums suteikiama dar daugiau apšvietimo valdymo parinkčių. Pritvirtinkite Yeelight M2 Downlight arba Spotlight prie savo išmaniųjų namų ir mėgaukitės patogiu jų valdymu. Taip pat įrenginius galite valdyti balsu su išmaniojo asistento Siri pagalba. Keiskite apšvietimo režimus, nuotoliniu būdu įjunkite ir išjunkite apšvietimą ir pritaikykite juos savo poreikiams bei pageidavimams – jūsų beveik niekas neriboja!

5.jpg

Įtraukta

  • Naudotojo vadovas
  • Maitinimo šaltinis
Vardas Yeelight Mesh Gateway
Modelis YLWG01YL
Matmenys 84x84x21 mm
Spalva Balta
Darbo aplinkos temperatūra 0°C – 40°C
Įėjimo įtampa 100-240V 50-60Hz
Išėjimo įtampa 5V-1A
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas