Išmanusis temperatūros ir drėgmės jutiklis WiFi NEO NAS-CW01W TUYA
Prekės kodas: 047605

Išmanusis temperatūros ir drėgmės jutiklis WiFi NEO NAS-CW01W TUYA

Prekės kodas: 047605
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1828
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

WiFi NEO NAS-CW01W TUYA temperatūros, drėgmės ir šviesos jutiklis

Dabar vos vienu žvilgsniu galite patikrinti kambario temperatūrą, drėgmę ar šviesos intensyvumą. NEO jutiklis suteiks jums tikslius matavimus dėl savo 2,4 GHz belaidžio ryšio. Be to, jis išsiskiria dideliu ir lengvai skaitomu ekranu. Galite lengvai perskaityti esamą laiką ir datą, o su žadintuvo funkcija niekada neužmigsite svarbiame susitikime!

NEO/NAS-CW01W1

Pažangus jutiklis

NEO jutiklis leis nuskaityti daugybę parametrų. Jis aptinka temperatūrą nuo -10°C iki 60°C ir drėgmę nuo 0% iki 100%. Dėl belaidžio ryšio jis pateikia rodmenis realiuoju laiku. Be to, juo bus patogu naudotis dėl didelio ir lengvai skaitomo ekrano.

NEO/NAS-CW01W2

Dar daugiau galimybių

NEO taip pat yra šviesos jutiklis, rodantis nuo 0 iki 157 000 liuksų. Be to, iš jo taip pat galite lengvai perskaityti dabartinį laiką ir datą. Jums nebereikės jaudintis, kad vėl užmigsite svarbiam susitikimui, nes ši įranga aprūpinta žadintuvo funkcija. Nustatykite jį 8 val. ryto, kai atsikeliate, arba 22:30 val. kai tau reikia eiti miegoti.

NEO/NAS-CW01W3

Belaidis ryšys

Paprasta susieti NEO su telefonu naudojant Bluetooth 5.0, tik įsitikinkite, kad jūsų išmanusis telefonas turi prieigą prie 2,4 GHz Wi-Fi tinklo. Šis ryšys yra greitas ir stabilus, be to, jis garantuoja tikslius rodmenis realiuoju laiku. Naudodami specialią programą galite lengvai valdyti jutiklį, kad ir kur būtumėte.

NEO/NAS-CW01W4

Išmanūs namai

NEO jutiklis buvo sukurtas galvojant apie patogumą, todėl jį naudoti paprasta ir intuityvu. Su jo pagalba galite sukurti išmanųjį namą, nes jis turi galimybę prisijungti prie kitų įrenginių, tokių kaip signalizacijos sirena, išmanioji lemputė ar jungiklis. Tai suteikia galimybę kurti protingas scenas ir tvarkaraščius.

NEO/NAS-CW01W5

Lengvas montavimas

Nerimaujate dėl sudėtingo ir ilgo diegimo? Su NEO įrenginiais galite apie tai pamiršti! Tik 3 paprasti veiksmai atskiria jus nuo bendro jutiklio ir jūsų išmaniojo telefono veikimo. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prisijungti prie „Wi-Fi“ tinklo, tada atsisiųsti tam skirtą programėlę ir ten pridėti įrenginį. Be to, jutiklį galite sumontuoti ant sienos arba pastatyti ant naktinio staliuko. Kad būtų lengviau valdyti, rodomas suderinamumas su tokiomis sistemomis kaip Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant ir Tmall Genie.

NEO/NAS-CW01W6
Prodiuseris NEO
Modelis NAS-CW01W
Akumuliatorius AA x 2
Belaidis ryšys 2,4 GHz
Darbinė temperatūra -10°C~60°C
Darbinė drėgmė 0%~100%
Šviesos intensyvumas 0~157000 liuksų
Laikymo temperatūra -10°C~60°C
Laikymo temperatūra 0%~90%
Veikimo atstumas 40 m
matmenys 84 × 55 × 32 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas