Smart Plug Matter NEO NAS-WR01WM
Prekės kodas: 057947

Smart Plug Matter NEO NAS-WR01WM

Prekės kodas: 057947
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1470
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Matter NEO NAS-WR01WM Smart Nest.

NEO NAS-WR01WM išmanusis lizdas puikiai tiks jūsų išmaniesiems namams. Tai leis nuotoliniu būdu valdyti prijungtus įrenginius, sudaryti darbo grafikus ir kt. Jis pasižymi dideliu suderinamumu ir yra labai lengvas nustatyti – tiesiog nuskaitykite QR kodą ir atlikite kelis paprastus veiksmus. Gaminys taip pat aprūpintas specialiu užraktu, kuris leidžia saugiai jį naudoti vietose, kur yra vaikų. Be to, jis veikia su Matter standartu.

1.jpg

Patogus įrenginių valdymas

Nežinote, ar prieš išeidami iš namų išjungėte televizorių ar lempą? Dabar tai galite padaryti su savo išmaniuoju telefonu! NEO lizdas leis nuotoliniu būdu valdyti prie jo prijungtus įrenginius – juos galėsite įjungti arba išjungti, taip pat sudaryti jiems darbo grafikus. NAS-WR01WM palaiko populiariausius prietaisus, tokius kaip lempos, indaplovės, šaldytuvai, ventiliatoriai, mikrobangų krosnelės ir kavos virimo aparatai.

7.jpg

Suderinamumas su standartu

Nest yra suderinamas su Matter standartu, o tai reiškia, kad jis sklandžiai veikia su populiariausiomis platformomis, tokiomis kaip Tuya, Apple Home, Google Home, Samsung SmartThings ir Amazon Alexa. Taigi galite įtraukti jį į kasdien naudojamą ekosistemą ir patogiai valdyti visus savo įrenginius iš vienos programos!

5.jpg

Valdymas balsu

Neturite po ranka išmaniojo telefono, bet norite įjungti šviesas arba įjungti oro kondicionierių? Jokių problemų – „Nest“ suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ balso padėjėjais. Taigi galite valdyti savo įrenginius paprastomis komandomis – vos keliais žodžiais!

4.jpg

Dar daugiau galimybių

Viską valdykite ir sutaupykite elektros energijos sąskaitoje. „Nest“ taip pat leidžia stebėti energijos suvartojimą realiuoju laiku, todėl galite reguliuoti įrenginių veikimą, kad juos optimizuotumėte. Atsisveikinkite su dideliais mokesčiais! Be to, nutrūkus maitinimui, gaminys automatiškai atkurs ankstesnius nustatymus, kai tik bus atkurtas maitinimas.

3.jpg

Vardinė srovė16 A
Belaidžio ryšio standartas n
AtstumasIki 45 m
Darbinė temperatūraNuo 0°C atsižvelgiant į aplinkos drėgmęNuo 0% iki 85% RH ( be kondensavimo 018_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas