Išmanusis kištukas HomeKit NEO NAS-WR10BH ZigBee 16A FR
Prekės kodas: 047267

Išmanusis kištukas HomeKit NEO NAS-WR10BH ZigBee 16A FR

Prekės kodas: 047267
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1537
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Plug HomeKit NEO NAS-WR10BH ZigBee 16A FR

NEO NAS-WR07BH išmanusis kištukas puikiai tiks jūsų išmaniesiems namams. Tai leis nuotoliniu būdu valdyti prijungtus įrenginius naudojant TUYA / Smart Life programą, taip pat yra suderinama su Google Assistant, Amazon Alexa, SmartThings ir Apple HomeKit. Naudokite laikmačius, kurkite sudėtingas scenas ir taupykite elektros energiją naudodami energijos suvartojimo stebėjimo funkciją – galimybės yra tikrai didžiulės! Pastaba: norint tinkamai veikti, reikalingas ZigBee ir HomeKit šliuzas (parduodamas atskirai).

Neo/NAS-WR07BH-FR/1

Nuotolinis įrenginių valdymas

Nežinote, ar prieš išeidami iš namų išjungėte šviesą ar išjungėte televizorių? Dabar tai galite padaryti naudodami TUYA / Smart Life programėlę – vos keli paspaudimai! Lizdas yra suderinamas su populiariausiais buitiniais prietaisais, tokiais kaip šaldytuvas, lempa, mikrobangų krosnelė, skalbimo mašina, oro kondicionierius ar ventiliatorius. Dėl to jis puikiai tinka daugeliui programų!

Neo/NAS-WR07BH-FR/4

Dar daugiau galimybių su programa

Sujunkite lizdą su kitais prietaisais ar jutikliais ir kurkite išmanias scenas. Pavyzdžiui, galite nustatyti, kad oro kondicionierius įsijungtų automatiškai, kai temperatūra patalpoje viršija tam tikrą lygį, o šviesa koridoriuje įsijungtų grįžus iš darbo. Taip pat programėlėje galima dalytis įrenginiais su kitais šeimos nariais, kad jie taip pat galėtų juos valdyti nuotoliniu būdu. „Nest“ taip pat leidžia nustatyti pasirinktų prietaisų darbo valandas.

Neo/NAS-WR07BH-FR/2

Platus suderinamumas

Ar naudojate Apple HomeKit arba SmartThings? Turime jums gerų naujienų – kištukas yra suderinamas su šiomis platformomis, todėl savo įrenginius galite patogiai valdyti iš vienos programėlės. Jums nebereikia perjungti langų! Produktas taip pat veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ balso padėjėjais. Dabar tereikia paprastos komandos įjungti arba išjungti pasirinktą įrangą – jums net nereikia pajudėti iš savo vietos!

Neo/NAS-WR07BH-FR/7

Patobulinta iki galo

Lizdas buvo sukurtas iš aukštos kokybės medžiagų ir pasižymi šiuolaikišku, minimalistiniu dizainu – jis puikiai įsilies į aplinką. Jame taip pat buvo įrengtas specialus apsauginis užraktas, todėl galite be baimės jį naudoti vietose, kur yra vaikų. Be to, jei nutrūksta maitinimas, gaminys įsimins paskutinius nustatymus ir automatiškai tęs darbą, kai maitinimas bus atkurtas.

Neo/NAS-WR07BH-FR/6

Mokėkite mažesnes elektros sąskaitas

Norite pradėti taupyti elektros energiją ir mokėti mažesnes sąskaitas? NEO lizdas padės tai padaryti! Produktas leidžia stebėti energijos suvartojimą realiu laiku. Taigi galite pasitikrinti, kuri įranga ir kokiu laiku sunaudoja daugiausia elektros energijos. Naudodamiesi tokiu būdu gauta informacija, sureguliuokite savo prietaisų veikimą taip, kad jie būtų įjungti tik tada, kai jums jų tikrai reikia. Sumažinkite savo namų elektros suvartojimą ir sutaupykite pinigų!

Neo/NAS-WR07BH-FR/5

Prekės ženklas NEO
Modelis NAS-WR07BH
Spalva Balta
Įvestis AC 85-240 V 50/60 Hz
Maks. dabartinis 16 A
Energijos suvartojimas budėjimo režimu 0.5 W
Darbinė temperatūra 0°C iki 40°C
Drėgmė 20-85%
Dažnis 2,4 GHz
Belaidžio ryšio standartas ZigBee 3.0, IEEE 802.15.4
diapazonas Iki 55 m
Matmenys 71 x 43 x 43 mm
App TUYA / Smart Life
Suderinamumas Google Assistant, Amazon Alexa, SmartThings, Apple HomeKit
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas