Išmanusis šliuzas LAN HomeKit NEO NAS-ZW05BH ZigBee
Prekės kodas: 047270

Išmanusis šliuzas LAN HomeKit NEO NAS-ZW05BH ZigBee

Prekės kodas: 047270
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2396
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

HomeKit NEO NAS-ZW05BH ZigBee šliuzo valdymo pultas.

Palengvinkite savo išmaniųjų namų valdymą. NEO NAS-ZW05BH šliuzas leidžia sujungti skirtingus įrenginius, valdyti juos iš TUYA / Smart Life programėlės ir automatizuoti jų veikimą. Tereikia su juo susieti pasirinktą įrangą ir atitinkamai sukonfigūruoti! Produktas taip pat leidžia šifruoti duomenis, o tai reiškia naudojimo saugumą. Jis taip pat palaiko ZigBee 3.0 protokolą, todėl gali užtikrinti greitą ir stabilų belaidį ryšį.

Centrala Bramka HomeKit NEO NAS-ZW05BH ZigBee na stole. Obok widoczna mała roślina

Valdykite įrenginius išmaniuoju telefonu

NEO šliuzas leis pridėti pasirinktus įrenginius prie Smart Life programėlės. Tai suteiks galimybę nuotoliniu būdu valdyti prijungtą įrangą ir patikrinti jos būseną, taip pat gausite naudingų pranešimų apie jos veikimą. NAS-ZW05BH modelis taip pat suderinamas su Apple HomeKit. Taigi galite valdyti visus savo išmaniuosius įrenginius iš vienos platformos!

Centrala Bramka HomeKit NEO NAS-ZW05BH ZigBee na stole. Na pierwszym planie widoczna dłoń osoby, która trzyma smartfona, z pomocą którego kontroluje urządzenie.

Sąranka be vargo

Įrenginių susiejimas su šliuzu nesukels problemų, o tinkamai užbaigus procesą gausite pranešimą. Produktas suderinamas su įvairia įranga, tokia kaip jutikliai, signalizacijos sirenos, išmanieji lizdai, lemputės, jungikliai ir kt. Galimybės tikrai didžiulės! Be to, ZigBee 3.0 protokolas garantuoja greitą ir patikimą ryšį – prasta signalo kokybė jau praeitis.

Centrala Bramka HomeKit NEO NAS-ZW05BH ZigBee na stole. Na pierwszym planie dłoń osoby, która trzyma smartfona, łącząc się z urządzeniem poprzez aplikację.

Kurkite protingas scenas

Sujunkite pasirinktus įrenginius ir automatizuokite jų darbą. Pvz., su vartais galite įjungti aliarmo sireną, kai judesio jutiklis ir durų atidarymo jutiklis registruoja, kad kažkas pateko į butą, potvynio jutiklis aptinka nuotėkį, o temperatūros jutiklis rodo, kad kambaryje per šilta. . Kurkite protingas scenas ir mėgaukitės didesniu komfortu savo namuose!

Przykład stworzenia inteligentnej sceny z użyciem inteligentnych urządzeń NEO.

GamintojasNEO
ModelisNAS-ZW05BH
Maita drėgnumas 10-90% RH
Laikymo temperatūraOd -10°C iki 55°C
Ryšio protokolasZigBee IEEE 802.15.4
Upda_1_10101 12_Matmenys78 x 78 x 25 mm
ApplicationTUYA / Smart Life
SuderinamumasApple HomeKit
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas