Išmanusis užuolaidų jungiklio modulis ZigBee Avatto N-ZCSM01-1 TUYA
Prekės kodas: 047988

Išmanusis užuolaidų jungiklio modulis ZigBee Avatto N-ZCSM01-1 TUYA

Prekės kodas: 047988
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1502
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ZigBee išmanusis roletų valdiklis Avatto N-ZCSM01-1 TUYA

Smart Roller Shutter Controller yra modernus sprendimas žmonėms, kurie vertina patogumą ir komfortą kasdieniame gyvenime. Naudodami nuotolinio valdymo pultą per Smart Life/Tuya Smart programėlę, galite valdyti savo namų žaliuzes bet kur ir bet kada naudodami telefoną ar planšetinį kompiuterį. Valdiklis taip pat suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ balso asistentais, suteikia galimybę reguliuoti žaliuzių atidarymo laipsnį, taip pat sudaryti grafikus. Pažiūrėkite, kaip tai patogu!

Avatto/N-ZCSM01-1/1

Koreguokite atidarymo laipsnį

Žaliuzių atidarymo laipsnio reguliavimo funkcija leidžia tiksliai nustatyti lango ekspozicijos lygį naudojant procentinę juostą arba balso komandas. Toks sprendimas padės reguliuoti į patalpą patenkančios šviesos kiekį ir sukurti tinkamą atmosferą jūsų veiklai!

Avatto/N-ZCSM01-1/2

Sugrupuokite įrenginius

Avatto ZigBee žaliuzių valdiklis leidžia sugrupuoti kelis įrenginius, kad galėtumėte valdyti žaliuzes skirtingose ​​patalpose. „Linkage“ funkcijos dėka valdiklis gali dirbti su kitais namuose esančiais moduliais, jutikliais ir įrenginiais, leidžiančiais susikurti skirtingus scenarijus, tokius kaip miego režimas, darbo režimas, vakarienės režimas ar grįžimas namo. Pastaba: Vieno kanalo modulis vienu metu palaiko tik vieną signalą.

Avatto/N-ZCSM01-1/3

Sukurkite darbo grafiką

Valdiklis taip pat turi planavimo funkciją, todėl galite suplanuoti automatinį žaliuzių valdymą pagal savo poreikius. Kad jūsų žaliuzės atsiskleistų kiekvieną dieną tuo pačiu metu, jūsų pažadinimas būtų malonesnis. Išmanieji namai prisitaikys prie jūsų ritmo!

Avatto/N-ZCSM01-1/4

Bendras valdymas

Funkcija „Family Share“ leidžia keisti leidimus ir leisti kitiems vartotojams pasiekti roletų valdymą. Taip visi namų ūkio nariai galės džiaugtis išmaniaisiais namais ir be vargo reguliuoti žaliuzių atidarymo laipsnį pagal savo pageidavimus.

Avatto/N-ZCSM01-1/5

Lengvas montavimas

Išmanųjį roletų valdiklį ZigBee Avatto montuoti paprasta. Tačiau prieš montuodami turite išjungti elektros maitinimą. Diegimas nesukels jums daug rūpesčių ir neužims daug laiko.

Avatto/N-ZCSM01-1/6

included

  • module
  • holder
  • user manial
Darbinė temperatūra: -10 ℃ iki + 40 ℃Zigbee 3.0
Veikimo diapazonas: <100m
_0_1 idm. Gylis x aukštis) 39,2 x 39,2 x 18 mm
IP apsaugos klasė: IP20
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas