Išmanusis Auto-Vac naminių gyvūnėlių ėdalo konteineris Pawbby
Prekės kodas: 4293035334752

Išmanusis Auto-Vac naminių gyvūnėlių ėdalo konteineris Pawbby

Prekės kodas: 4293035334752
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Pawbby išmanusis auto-vac naminių gyvūnėlių ėdalo laikymo konteineris

Ar norite, kad jūsų augintinio maistas kuo ilgiau išliktų šviežias ir saugus jūsų augintinio sveikatai? Pawbby išmanusis vakuuminis konteineris jums tai padės! Produktas leis laikyti maistą optimaliomis sąlygomis, apsaugodamas nuo drėgmės ir bakterijų. Taip pat programėlėje galite patikrinti joje vyraujančią temperatūrą ir drėgmės lygį. Tuo pačiu konteinerį labai paprasta naudoti, o jo gamybai panaudotos aukštos kokybės medžiagos.

1.jpg

Šviežias maistas ilgiau

Ar žinote, kodėl kartais maistas greitai genda? Tam įtakos turi ore esanti drėgmė, kuri pagreitina bakterijų ar pelėsių dauginimąsi. Laikymas vakuume padės išvengti panašių problemų ir ilgiau išlaikyti maistą šviežią! Pawbby konteineris leidžia laikyti naminių gyvūnėlių maistą optimalioje temperatūroje ir drėgmės lygiu. Taip būsite tikri, kad jūsų augintinis gaus tik sveiką maistą!

7.jpg

Naudodamiesi programėle laikykite ranką ant pulso

Dabar galite lengvai patikrinti temperatūros ir drėgmės lygį talpykloje. Tiesiog naudokite tam skirtą programą! Taip pat sužinosite, koks yra dabartinis vakuuminio modulio įkrovimo lygis. Taip pat gausite prieigą prie aiškių grafikų, rodančių matavimų istoriją. Be to, jei sąlygos konteineryje yra nenormalios, iš karto gausite atitinkamą pranešimą.

2.jpg

Patogus ir saugus naudojimas

Gaminys išsiskiria net 9 litrų talpa – vadinasi, jo nereikės pildyti per dažnai. Prietaisu taip pat labai paprasta naudotis. Norint sukurti vakuumą, tereikia paspausti mygtuką! Dar vienas privalumas – rankena, leidžianti lengvai neštis konteinerį ir naktinis DND režimas, todėl galėsite ramiai miegoti. Taip pat dėmesio vertas ilgas vakuuminio modulio darbo laikas – jį įkrauti reikia tik apie 6 kartus per metus. Be to, kartoninę dėžę po prietaisu galima lengvai paversti kačių nameliu!

8.jpg
Prekės ženklas Pawbby
Vardas Pawbby Smart Auto-Vac Pet Food Container
Modelis MG-PGB001A-GL
Įvestis 5V – 1A
Vardinė galia 2.5W
Pajėgumas 9l
Matmenys 238 x 238 x 266 mm
Svoris 1,56 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas