Širdies ritmo monitorius Coospo HW807
Prekės kodas: 9-065040
Širdies ritmo monitorius Coospo HW807

Širdies ritmo monitorius Coospo HW807

Prekės kodas: 9-065040
Širdies ritmo monitorius Coospo HW807
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4060
50,12 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Coospo HW807 Širdies ritmo monitorius

Susipažinkite su Coospo HW807 – apyrankiniu širdies ritmo matuokliu, sukurtu profesionaliems treneriams, kuriems reikalingas efektyvus, konkretus ir mokslinis požiūris į treniruotes. Su širdies ritmo zonos (HRZ) stebėjimu HW807 padės pasiekti geresnių rezultatų ir optimizuoti treniruočių intensyvumą.

Širdis dažnio zonos treniruotės

HW807 turi 5 spalvų LED indikatorių, kuris nurodo dabartinę širdies ritmo zoną. Tai leidžia lengvai patikrinti savo širdies ritmą realiu laiku, nenaudojant išmaniojo telefono. Kiekviena spalva atitinka skirtingą širdies ritmo zoną, todėl lengva valdyti treniruotės intensyvumą ir koreguoti pastangas, kad pasiektumėte savo tikslus.

Bluetooth ir ANT+ technologija

Naudodamas Bluetooth ir ANT+ technologijas, HW807 perduoda širdies ritmo duomenis realiuoju laiku į išmaniuosius įrenginius, tokius kaip išmanieji telefonai, treniruoklių įranga ir dviračių kompiuteriai. Jis suderinamas su populiariomis kūno rengybos programomis, tokiomis kaip CoospoRide, Wahoo, Zwift, Rouvy, Trainerroad ir daugeliu kitų. Tai suteikia universalumo ir patogumo treniruočių metu.

Tikslus širdies ritmo stebėjimas

HW807 naudoja būseną - moderniausias optinių jutiklių masyvas ir patentuotas algoritmas, leidžiantis tiksliai, realiu laiku stebėti širdies ritmą. Nesvarbu, ar bėgiojate, važiuojate dviračiu ar atliekate kitus aerobikos pratimus, galite pasikliauti tiksliais duomenimis, kurie padės optimizuoti treniruotę.

Išskirtinis komfortas

Su prakaitui atsparia juostele HW807 patogu nešioti intensyvių treniruočių metu. Lengvas ir ergonomiškas dizainas užtikrina visišką judėjimo laisvę ir komfortą visos treniruotės metu. Be to, su integruotu vibraciniu varikliu HW807 praneš, kai širdies susitraukimų dažnis viršija 180 dūžių per minutę, todėl galite greitai reguliuoti pratimų intensyvumą.

Magnetinis USB įkrovimas ir IP67 atsparumas vandeniui

HW807 naudoja magnetinį USB įkrovimą, todėl įkrovimas yra greitas ir patogus. Su įkraunama ličio baterija (90 mAh), širdies ritmo monitorius vienu įkrovimu gali veikti iki 20 valandų. Jis taip pat turi IP67 atsparumo vandeniui sertifikatą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus vandeniui ir prakaitui, todėl užtikrina patikimumą visomis sąlygomis.

Įtraukta

HW807 pulsometras su raišteliu x 1

Įkrovimo laidas x 1

Naudojimo instrukcija x 1

GamintojasCoospo
ModelisHW807
Kėbulo matmenys (I x P x A)43,00×36,00×12,50 mm
Svoris19 g
Įkraunama baterijaLičio baterija, 90 mAh
Baterijos veikimo laikas20 valandų
Belaidės jungtysBluetooth 5.0, ANT+
HRV Taip
LED indikatoriusTak
Įkrovimo būdasmagnetinis USB įkrovimas
Darbo temperatūra-10 ~ 50
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas