Savaime prisipučiantis čiužinys HOTO QWOGJ003
Prekės kodas: 046175

Savaime prisipučiantis čiužinys HOTO QWOGJ003

Prekės kodas: 046175
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HOTO savaime prisipučiantis čiužinys QWOGJ003

Ar dažnai vykstate į stovyklas? Tačiau ar jums patinka miegoti ant patogaus ir patogaus čiužinio? HOTO čiužinys jums puikiai tiks! Jis yra iki 25 cm storio ir lengvai talpina du žmones. Tai vienodai namuose palapinėje ar miegamajame. Be to, dėl specialaus oro siurblio jį lengvai pripūsite vos per 3 minutes. Patogiai miegokite net lauke!


Tobulas gulėjimo komfortas

Su HOTO čiužiniu galite patogiai miegoti visą naktį! Jums nereikės jaudintis dėl kritimo, nes jame yra specialios įtraukiamos juostos, kurios paskirsto svorį ir užtikrina didesnį stabilumą. Be to, jame nesunkiai telpa du žmonės, o svoris – iki 300 kg. Puikiai tiks išvykoms į stovyklą, nakvynei lauke ir kaip lova miegamajame.


Puiki kokybė

Savaime prisipučiantis čiužinys sukurtas itin kruopščiai, todėl jame panaudota puikios kokybės PVC medžiaga, kuri yra atspari vandeniui. Tai reiškia, kad jo neišgąsdins oro sąlygos. Be to, jis taip pat nekenksmingas odai ir nesuskils šaltas.


Patogu nešioti

Dabar galite pamiršti atkaklų čiužinio pūtimą plaučių jėga, nes jame sumontuotas specialus oro pompa, su didele 2000 mAh baterija. Taip jūsų čiužinys bus paruoštas naudoti vos per 3 minutes! Be to, jo veikimas yra labai paprastas, nes norint jį įjungti, tereikia spustelėti vieną mygtuką. Taip pat nereikės jaudintis, jei jo baterija išsikraus, nes galite lengvai įkrauti naudodami USB-C laidą.


Daugiafunkcis oro siurblys

Galite lengvai ištraukti oro siurblį iš čiužinio, todėl juo lengva siurbti kitus objektus. Šią užduotį palengvins 3 skirtingi antgaliai, kuriuos rasite rinkinyje. Be to, juo taip pat galite įkurti laužą. Dėl to oro siurblys yra universalus įtaisas, kurį galima naudoti daugelyje situacijų.


Lengva transportuoti

Nepaisant didelio dydžio, čiužinį galite lengvai transportuoti. Tiesiog sudėkite jį į nešiojimo krepšį. Jis sulankstytas sveria tik 6,4 kg, o tai reiškia, kad net galite jį lengvai nešioti vienoje rankoje! Sutaupykite laiko ir vietos naudodami HOTO!


Įtraukta

  • Čiužinys
  • Oro siurblys
  • Purkštukai
  • Lipdukai
Prodiuseris HOTO
Modelis QWOGJ003
Svoris apytiksliai 6,4 kg
Čiužinio matmenys 2000 × 1500 × 250 mm
Oro siurblio matmenys 93 × 83 × 102 mm
Oro siurblio akumuliatorius 2000 mAh
Oro siurblio įkrovimo laikas apytiksliai 240 min
Laikas iki galo pripūsti apytiksliai 3 min.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas