Rockbros motociklo krepšys AS-089
Prekės kodas: 9-061481
Rockbros motociklo krepšys AS-089

Rockbros motociklo krepšys AS-089

Prekės kodas: 9-061481
Rockbros motociklo krepšys AS-089
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3757
43,19 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Rockbros AS-089 motociklo krepšys

Pasiruoškite komfortui ir funkcionalumui su Rockbros AS-089 motociklo krepšiu. Sukurta specialiai motociklų entuziastams – siūlo ne tik puikią talpą ir ilgaamžiškumą, bet ir daugybę praktinių sprendimų, palengvinančių keliones.

Patogus naudojimasis išmaniuoju telefonu

Dėka TPU laminavimo, galite patogiai naudotis savo išmaniojo telefono jutikliniu ekranu, net kai jis yra krepšyje. Dabar jums nereikia nutraukti kelionės, kad patikrintumėte žemėlapį ar atsilieptumėte į skambutį!

Anti -Slydimo funkcijos užtikrina didesnį stabilumą

Rockbros AS-089 krepšio dugnas yra padengtas neslystančia oda, užtikrinančia stabilumą net ir dinamiško vairavimo metu. Jums nereikia jaudintis, kad jis judės manevrų kelyje metu! Be to, įmontuoti magnetai leidžia greitai pritvirtinti priedą ant metalinių kuro bakų.

Geriau organizuotumas, daugiau patogumo

AS-089 turi nuimamą telefono dėklą, kuriame yra tvirti Velcro dirželiai, kuriuos lengva pritvirtinti ir nuimti. Į jį galite įdėti ne tik savo išmanųjį telefoną, bet ir, pavyzdžiui, banko korteles. Be to, gaminys turi specialius skyrelius ir kišenes, kurios leidžia patogiai susidėti smulkius daiktus ir jų nepamesti.

Universalus naudojimas

64*

Rockbros AS-089 krepšys taip pat bus naudingas kaip kuprinė. Reguliuojami dirželiai leidžia pritaikyti jį pagal savo poreikius, užtikrinant patogų nešiojimą net ilgose kelionėse. Be to, vandeniui atsparus dizainas (IPX5) apsaugo jūsų daiktus nuo lietaus ir drėgmės, užtikrindamas jų saugumą beveik bet kokiomis sąlygomis.

Apgalvotas dizainas

Atspindintys elementai ant krepšio užtikrins, kad būsite geriau matomi kelyje, taigi ir saugiau važiuodami sutemus. Aukščiausios klasės užtrauktukas garantuoja sklandų, patikimą veikimą ir atsparumą vandeniui, o iš POM plastiko pagamintos sagtys yra itin patvarios ir atsparios pažeidimams. Visa tai suteikia pasitikėjimo, kad modelis AS-089 tarnaus jums ilgai!

Įtraukta

  • Krepšys
  • Neįsitempęs dirželis
  • Elastingas dirželis

GamintojasRockbros
PavadinimasPadalytas modelis
Modelis30120005001
SpalvaJuoda
Medžiaga600D poliesteris + neslystanti oda
SvorisApie 370 g
Atsparus vandeniuiIPX5
Nuimamas telefono maišelisTaip
MatmenysApytiksl. 34,5 x 29 cm
Dirželio ilgisNeįsitempęs dirželis: apytiksl. 73-135 cm (reguliuojamas); Elastinis dirželis: apytiksl. 49-198 cm (reguliuojamas);
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas