Powerbank / Jump starteris Lokithor J1000 - 1000A 12V 26Wh
Prekės kodas: 046977

Powerbank / Jump starteris Lokithor J1000 - 1000A 12V 26Wh

Prekės kodas: 046977
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Powerbank / Jump starteris Lokithor J1000 - 1000A 12V 26Wh

Powerbank by Lokithor – itin praktiškas įrenginys, kuris ne tik įkraus Jūsų elektroniką, bet ir tarnaus kaip automobilių, motociklų ir kitų transporto priemonių užvedimo įrenginys. Gaminys išsiskiria itin efektyviu veikimu ir 1000A paleidimo srove. Jis palaiko dvikryptį įkrovimą, o jo išėjimo galia siekia 60 vatų. Jis naudoja išmaniąją sistemą, kad atpažintų prijungtus įrenginius ir automatiškai sureguliuoja jų maitinimą, užtikrinant visišką jų saugumą. Dėl tvirtos konstrukcijos jis puikiai veiks beveik bet kokiomis sąlygomis.

Avarinis paleidimas

Peršokantis starteris Lokithor J1000 tinka benzininiams iki 6 litrų ir dyzeliniams iki 3 litrų užvedimui. Jo pagalba sėkmingai užvesite automobilį, motociklą, valtį, visureigį, traktorių ir kt. Vienu įkrovimu galima atlikti iki 60 paleidimo ciklų. Komplekte rasite užtrauktuku, kad starteris veiktų.

Patikimas maitinimo blokas

Gaminys siūlo 60 vatų išėjimo galią ir palaiko greitą įkrovimą, o tai reiškia, kad jis tinka tiek mažesnei, tiek didesnei elektronikai. Naudodami USB-C laidą, kurį rasite komplekte, galėsite greitai įkrauti telefonus, planšetinius kompiuterius, nešiojamuosius kompiuterius ir mažesnę įrangą, pvz., ausines ir išmaniuosius laikrodžius.

Saugumas yra raktas

Dabar jums nereikia jaudintis dėl savo įrangos ar transporto priemonių saugumo. „Lokithor J1000“ naudoja išmaniąją sistemą, kurios dėka atpažįsta prijungtą įrangą ir automatiškai pritaiko prie jos maitinimo šaltinį. Be to, jame yra daugybė apsaugos priemonių, apsaugančių juos nuo trumpojo jungimo, atvirkštinio poliškumo, perkaitimo, perkrovimo, kibirkščiavimo ir kt. Svarbiausia įkrovimo informacija suteiks jums praktišką LED ekraną.

Efektyvus našumas

Powerbank / Jump starteris Lokithor J1000 naudoja galingą polimero-ličio bateriją. Jis palaiko dvipusį greitą įkrovimą, todėl visiškai įkrauti prireiks tik šiek tiek daugiau nei 1,5 valandos. Jums tereikia jį įkrauti 5 minutes, kad vieną kartą užvestumėte automobilį. Pilna baterija užtikrina iki 60 paleidimo ciklų. Tvirta konstrukcija garantuoja našumą ekstremaliomis sąlygomis – starteris gali veikti esant -20 ℃ – 60 ℃ temperatūrai.

Įtraukta

  • Powerbank / Jump starter Lokithor x 1
  • Jumpstart užtrauktukai x1
  • 12V adapteris x1
  • Naudotojo vadovas x1
  • USB-C į USB-C laidas x1
  • USB-A į USB-C laidas x1

Specifikacija:

Gamintojas LOKITHOR
Akumuliatoriaus tipas Ličio polimeras
Įtampa 12V
Pradinė srovė 1000 A
Svoris 0,91 kg
Matmenys 240 x 106,5 x 60 mm
Apšvietimas LED
Ypatingos funkcijos Jump Starter, 60W dvikryptis greitas įkrovimas, LED lempa
Kėlimo tipas Manual
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas