Naminių gyvūnėlių džiovintuvas Homerunpet PD50
Prekės kodas: 041568

Naminių gyvūnėlių džiovintuvas Homerunpet PD50

Prekės kodas: 041568
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
43000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Homerunpet PD50 išmanioji naminių gyvūnėlių džiovykla

Ar pavargote džiovinti savo augintinius po kiekvieno maudymosi? O gal jūsų augintinis bijo džiovyklių? Homerunpet ir išmaniosios naminių gyvūnėlių džiovyklės dėka ši problema išnyks! Reguliuojama temperatūra ir kelių krypčių oro srautas išlaikys jūsų augintinį sausą net sunkiai pasiekiamose vietose, tokiose kaip pilvas ar letenos. Be to, šis prietaisas pasirūpins jūsų augintinio kailiu 3 milijonais neigiamų jonų.

6.jpg

Efektyvus džiovinimas

Jau galite pamiršti šlapių letenų atspaudus ant grindų ir baldų. Išmanioji naminių gyvūnėlių džiovykla PD50 su daugiakrypčiu oro srautu iš apačios pasirūpins efektyviu sudėtingų vietų, tokių kaip pilvas ar letenos, džiovinimu. Be to, šis įrenginys turi galimybę reguliuoti temperatūrą 16-40 ℃ diapazone. Dar daugiau – jį valdo specialus jutiklis, todėl gyvūnas džiovinamas tolygiai, neperkaitinant.

2.jpg

Galimi skirtingi režimai

Homerunpet naminių gyvūnėlių džiovykloje yra keletas skirtingų režimų, kuriuos galite keisti savo nuožiūra dėl įrenginio viršuje esančio valdymo pulto. Jei norite, kad jūsų augintinis jaustųsi maloniai ir jaukiai, rinkitės Cozy Dry režimą, kuris veiks apie 60 minučių. Kita vertus, jei norite greitai išdžiovinti savo augintinį, pasirinkite greito džiovinimo režimą, kuris leis jūsų augintiniui išdžiūti vos per 45 min. Kiti režimai yra „Heat Mode“ ir „Cool Mode“ – pirmasis pūs šiltą orą, o antrasis – šaltą. Jie puikiai tiks glostydami jūsų augintinį.

1.jpg

Džiovintuvas skirtingiems augintiniams

Homerunpet įranga tiks daugumai smulkių gyvūnų. Jis vienodai tiks katėms trumpo plauko, kurį išdžiovins vos per 30–45 minutes, vidutinio ilgio plauko katėms, kurių džiūvimo laikas yra 40–60 minučių, ir ilgaplaukėms katėms. kuri veiks 60–90 minučių. Jis taip pat tiks mažiems šunims, kurie patenka į 5-8 kg defektą. Šie augintiniai išdžius vos per 60–90 min.

8.jpg

Priežiūros galia

Ar norite, kad jūsų augintinio kailis visada būtų blizgus ir purus? Išmaniosios džiovyklės PD50 dėka tai bus įmanoma! Džiūvant jis išskiria 3 milijonus neigiamų jonų, kurie pasirūpins jūsų augintinio kailiu. Jie elgsis kaip profesionalūs prižiūrėtojai, o jo kailis visada bus sudrėkintas, blizgus ir purus.

3.jpg

Naudojimo patogumas

Homerunpet taip pat pasirūpino naudojimo patogumu. Jau galite pamiršti savo augintinių baimę išdžiūti. PD50 garsumo lygis yra tik 40-60 dB, todėl jūsų augintinis bus labiau linkęs gydytis. Taip pat nereikės jaudintis, kad augintinis perkais, nes įranga sukurta taip, kad oras galėtų laisvai keistis. Be to, džiovykla gali tapti lova, nes joje yra čiužinys, o specialios durys leis paglostyti savo augintinį.

9.jpg

Paprastas valymas

Išmanioji naminių gyvūnėlių džiovykla „Homerunpet“ yra labai naudingas jūsų augintinio priežiūros prietaisas, kurį taip pat labai lengva valyti. Įrangos dugną nesunkiai nuimsite ir nuvalysite sausa šluoste, o specialų dulkių filtrą nesunkiai nuimsite nuo visos konstrukcijos ir nuplausite vandeniu. Siekiant geresnio filtravimo efekto, rekomenduojama jį reguliariai valyti. Be to, krintantys augintinių plaukai nebebus problema. Sugaunama vienoje vietoje, dar patogesniam įrangos valymui.

5.jpg
Prodiuseris Homerunpet
Modelis PD50
Matmenys 46,68 × 43,68 × 43,59 cm
Džiūvimo laikas 30 ~ 90 min
Gyvūno svoris Iki maždaug 9,5 kg
Džiovinimo temperatūra 16-40℃
Maitinimas 900 W
Veiklos apimtis 40 ~ 60 dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas