Lauko signalizacija Sirene ZigBee NEO NAS-AB06B TUYA
Prekės kodas: 047328

Lauko signalizacija Sirene ZigBee NEO NAS-AB06B TUYA

Prekės kodas: 047328
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3093
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ZigBee NEO NAS-AB06B TUYA lauko signalizacijos sirena

Sirena NEO NAS-AB06B padės apsaugoti jūsų namus, sodą, biurą ar automobilių stovėjimo aikštelę. Jis siūlo garso ir šviesos signalizaciją ir yra atsparus vandeniui IPX5. Taip pat galite susieti jį su kitais įrenginiais ir kurti išmanias scenas. Įrenginys aprūpintas galinga įkraunama baterija, kurią galima įkrauti naudojant įmontuotą saulės bateriją arba USB-C prievadą. Atkreipkite dėmesį: kad sirena tinkamai veiktų, reikalingas ZigBee šliuzas (parduodamas atskirai).

Neo/NAS-AB06B/1

Garso ir šviesos signalizacija

Sirenoje yra 3 signalizacijos parinktys - garsinis signalas, šviesos signalizacija ir garsinis bei šviesos signalas. Taip pat galite pasirinkti iš 3 garsinių signalų. Prietaisas taip pat išsiskiria dideliu garsumo lygiu – iki 100 dB 1 m atstumu ir iki 90 dB 3 m atstumu. Tai reiškia, kad galite lengvai tai išgirsti – jei kas nors nutiktų, turėsite laiko atitinkamai reaguoti ir užkirsti kelią įsilaužimui. Dar daugiau, jei kas nors bandys sugadinti sireną, apie tai sužinosite ir jūs – gausite pranešimą į savo telefoną.

Neo/NAS-AB06B/7

Kelios programos

Padidinkite saugos lygį bet kur. NEO sirena ras daug panaudojimo – ji veiks ne tik namų sode, bet ir, pavyzdžiui, sode, vynuogyne, gamyklos patalpose, mokykloje ar automobilių stovėjimo aikštelėje. Be baimės galite naudoti lauke – jis išsiskiria IPX5 atsparumu vandeniui. Lietus ar sniegas jai nekelia jokios grėsmės – net ir itin sudėtingos oro sąlygos jam nekelia grėsmės.

Neo/NAS-AB06B/2

Belaidis veikimas – saulės įkrovimas

Sirena gali veikti belaidžiu būdu – jums nereikia jos montuoti šalia prieinamo lizdo ar nerimauti dėl laidų. Ilgai veikianti 18650 baterija užtikrina ilgą veikimo laiką, o įmontuota saulės baterija leidžia ją įkrauti vos per 6-8 valandas. Esant blogam orui, įkraukite sireną naudodami USB-C laidą. Su NEO esate pasirengę bet kokioms aplinkybėms!

Neo/NAS-AB06B/4

Daug galimybių su TUYA / Smart Life programėle

Pridėkite sireną prie programos TUYA / Smart Life ir pasinaudokite daugybe įdomių galimybių. Patogiai patikrinkite savo įrenginio būseną, pakeiskite pasirinktus nustatymus ir gaukite pagrindinius pranešimus. Taip pat galite sujungti įrenginius ir kurti išmanias scenas. Padarykite taip, kad kai judesio jutiklis aptiktų ką nors esantį sode, sirena automatiškai skambėtų aliarmu! Jei norite, pasidalykite savo prietaisais su kitais namų ūkio nariais, kad jie taip pat galėtų juos valdyti nuotoliniu būdu.

Neo/NAS-AB06B/3

Prekės ženklas NEO
Modelis NAS-AB06B
Spalva Balta
Maitinimo šaltinis 5 V / 1 A USB-C
Įkraunama baterija 18650
Ryšio protokolas ZigBee 3.0
Belaidžio ryšio standartas ZigBee IEEE 802.15.4
diapazonas Iki 45 m
Dabartinis budėjimo režime 2,5 mA
Pavojaus signalų skaičius 3
Maks. žadintuvo garsumas 100 dB (1 m atstumu)
Atsparumas vandeniui IPX5
Darbinė temperatūra Nuo -10°C iki 60°C
Darbinė drėgmė 1–95 % RH
Matmenys 200 x 150 x 66 mm
Saulės baterijos matmenys 132 x 62 mm
Programa TUYA / Smart Life
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas