Orico 2,5" išorinis HDD korpusas, USB 3.0
Prekės kodas: 046842

Orico 2,5" išorinis HDD korpusas, USB 3.0

Prekės kodas: 046842
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
929
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Orico HDD 2,5" USB 3.0 išorinio disko korpusas

Orico išorinis pavaros korpusas sujungia patvarią konstrukciją ir patogumą naudoti. Pagaminta iš aukštos kokybės PC medžiagos, užtikrina apsaugą nuo smūgių ir sklandų duomenų nuskaitymą. Paprastas montavimas, stabili USB3.0-B sąsaja ir efektyvus valdiklis garantuoja laiko taupymą ir patogų veikimą. Dėl didelio suderinamumo su 2,5 colio HDD ir galimybe prisijungti prie įvairių įrenginių Orico korpusas yra idealus sprendimas tiems, kurie vertina komfortą ir patikimumą.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/1

Apgalvotas dizainas

Orico išorinio disko korpusas buvo kruopščiai suprojektuotas, derinant aukštos kokybės medžiagas ir funkcionalumą. Pagamintas iš aukštos kokybės PC medžiagos, dėklas pasižymi geru lankstumu ir didesniu skaidrumu, o tai ne tik užtikrina geresnę apsaugą nuo smūgių, bet ir daro jį patvaresnį. Vidinis tikslus sujungimas yra dar vienas šio dizaino privalumas – tvirtas apdirbimas ir tvirtas ryšys garantuoja sklandų duomenų nuskaitymą be trukdžių ir geresnę diske saugomų duomenų apsaugą.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/2

Naudojimo patogumas

Orico disko išorinis korpusas sukurtas taip, kad jį būtų lengva ir patogu naudoti. Pavara surenkama nenaudojant įrankių, todėl procesas yra paprastas ir greitas. Korpusas aprūpintas stabilia USB3.0-B sąsaja, kuri leidžia greitai ir patikimai prisijungti prie kompiuterio ar kito įrenginio. Galingas valdiklis užtikrina sklandų veikimą ir duomenų perdavimą, o tai reiškia laiko taupymą ir patogų darbą.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/3

Platus suderinamumas

Korpusas suderinamas su 2,5 colio HDD, todėl galite jį naudoti su įvairiais standžiaisiais diskais. Be to, galite lengvai prijungti jį prie televizoriaus, kad galėtumėte žiūrėti HD filmus ar serialus. Taip pat galite prijungti jį prie PS 4 konsolės, kad galėtumėte laisvai žaisti žaidimus, arba prie Mi maršrutizatoriaus 3, kad atsisiųstumėte filmus. Su visomis šiomis funkcijomis „Orico“ lauko dėklas garantuoja aukščiausio lygio komfortą.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/4
Prodiuseris Orico
Modelis 2139U3-V1-CR-EP
Matmenys 125 × 79 × 13 mm
Medžiaga PC
Suderinamumas 2,5" HDD
Talpa 6 TB
Išvesties prievadas USB 3.0
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas