Onikuma L1 žaidimų kolonėlės juodos
Prekės kodas: 9-063046
Onikuma L1 žaidimų kolonėlės juodos

Onikuma L1 žaidimų kolonėlės juodos

Prekės kodas: 9-063046
Onikuma L1 žaidimų kolonėlės juodos
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2824
Prekė sandelyje

Garantija 
6 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Onikuma L1 žaidimų garsiakalbiai juodi

ONIKUMA L1 žaidimų garsiakalbiai yra puikaus garso ir stiliaus esmė, puikiai tinkanti bet kuriam žaidimų entuziastui. Jie siūlo fantastišką garso kokybę, spalvingą foninį apšvietimą ir daugybę jungčių, kad galėtumėte mėgautis nuostabiu žaidimu. Dabar galite įgyti pranašumą nuo pat pradžių! Jie taip pat išsiskiria unikaliu dizainu, leidžiančiu naudoti kaip du atskirus garsiakalbius arba sujungti juos kartu.

Puiki garso kokybė

ONIKUMA L1 siūlo dviejų kanalų stereo garsą, kuris nuves jus į patį veiksmo centrą. Kiekvienas tonas atkuriamas itin tiksliai, todėl galite mėgautis tikroviška ir įtraukiančia garso patirtimi. Nesvarbu, ar žaidžiate, klausotės muzikos ar žiūrite filmus, šie išskirtiniai garsiakalbiai skleis aiškų ir galingą garsą.

Dinaminis apšvietimas

Sukurkite unikalią atmosferą žaisdami naudodami dinaminį apšvietimą. ONIKUMA L1 garsiakalbiai siūlo skirtingus apšvietimo režimus – galite rinktis vienspalvius arba dinamiškus, pulsuojančius, kelių spalvų šviesas. Derinkite apšvietimą pagal savo nuotaiką ir stilių, kad žaidimų stendas būtų unikalus.

Modernus dizainas

ONIKUMA L1 pasižymi šiuolaikišku, ergonomišku dizainu, kuris ne tik puikiai atrodo, bet ir yra itin funkcionalus. Tai leidžia juos naudoti kaip du atskirus garsiakalbius arba sujungti juos į vieną didesnį. Taip pat yra patogus naudoti ratukas, leidžiantis greitai perjungti foninį apšvietimą.

GamintojasONIKUMA
ModelisL1 garsiakalbis juodas
SpalvaJuoda
Foninis apšvietimasTaip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas