Nikon Z 6III, (Z6III), (Z 6 III), (Z6 III) + NIKKOR Z 24-70mm f/ 4 S + FTZ II Mount adapter
Prekės kodas: 9960759916199
Puikus fotografavimo našumas pasiekiamas naudojant pirmąjį pasaulyje iš dalies sukrautą CMOS jutiklį 6K vaizdo įrašymas didesniam lankstumui kuriant vaizdo įrašus Ryškus, didelės raiškos, plačios spalvų gamos EVF, kuris panardina vartotoją į fotografavimą Našumas, patikimumas ir veikimas prilygsta aukštesnės klasės modeliams arba geresni už juos Naujos funkcijos, kurios dar labiau padidina vaizdo išraiškos galimybes

Nikon Z 6III, (Z6III), (Z 6 III), (Z6 III) + NIKKOR Z 24-70mm f/ 4 S + FTZ II Mount adapter

Prekės kodas: 9960759916199
Puikus fotografavimo našumas pasiekiamas naudojant pirmąjį pasaulyje iš dalies sukrautą CMOS jutiklį 6K vaizdo įrašymas didesniam lankstumui kuriant vaizdo įrašus Ryškus, didelės raiškos, plačios spalvų gamos EVF, kuris panardina vartotoją į fotografavimą Našumas, patikimumas ir veikimas prilygsta aukštesnės klasės modeliams arba geresni už juos Naujos funkcijos, kurios dar labiau padidina vaizdo išraiškos galimybes
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3 83400
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Nikon Z 6III, (Z6III), (Z 6 III), (Z6 III) + NIKKOR Z 24-70mm f/4 S

Nikon Z 6III, (Z6III), (Z 6 III), (Z6 III) Korpusas

Pirmasis pasaulyje, kuriame įdiegtas iš dalies sudėtas CMOS jutiklis, užtikrinantis tokį patį puikų našumą, kaip ir pavyzdiniai modeliai, ir naujų funkcijų kompaktiškame korpuse.

  • Z6III paveldėjo tokį patį puikų našumą ir funkcionalumą kaip ir Nikon Z9, pavyzdinis Nikon Z serijos modelis ir Nikon Z8. Jame taip pat yra naujų parašo funkcijų ir efektyvus 24,5 megapikselių pikselių skaičius.
  • Kaip pirmoji pasaulyje*1 viso kadro beveidrodinė kamera su iš dalies sudėtu CMOS jutikliu ir EXPEED 7 vaizdo apdorojimo varikliu, naudojamu Z9 ir Z8, Z6III geriau fiksuoja judančius objektus ir užtikrina vaizdo įrašymą. funkcijos, reikalingos vaizdo įrašų gamybos poreikiams patenkinti. Z6III yra pilnai aprūpintas naujausiomis funkcijomis ir pasižymi pažangiu našumu, įskaitant elektroninį vaizdo ieškiklį (EVF), kuris yra ryškesnis, turi didesnę skiriamąją gebą ir platesnę spalvų gamą nei pavyzdiniai modeliai.
  • Be to, Z6III veikia kartu su nauja Nikon debesies paslauga Nikon Imaging Cloud*2, kuri siūlo naujus vaizdavimo receptus*3, kurie praplečia vaizdų raiškos galimybes. Tai taip pat leidžia automatiškai perkelti vaizdus, ​​užfiksuotus naudojant Z6III, į įvairias trečiųjų šalių debesies saugojimo paslaugas, o tai žymiai padidina vartotojo patogumą ir malonumą. Z6III palaiko tiek kūrėjus, kurie nori imtis kūrybiškesnių vaizdų išraiškų, tiek profesionalus, kurie pragyvena su savo fotoaparatais.
  • „Nikon“ ir toliau sieks naujų optinio našumo dimensijų, tenkindama vartotojų poreikius, prisidėdama prie vaizdo kultūros plėtros, tikėdamasi išplėsti vaizdo išraiškos galimybes.
  1. Puikus fotografavimo našumas pasiekiamas naudojant pirmąjį pasaulyje iš dalies sukrautą CMOS jutiklį
  2. 6K vaizdo įrašymas didesniam lankstumui kuriant vaizdo įrašus
  3. Ryškus, didelės raiškos, plačios spalvų gamos EVF, kuris panardina vartotoją į fotografavimą
  4. Našumas, patikimumas ir veikimas prilygsta aukštesnės klasės modeliams arba geresni už juos
  5. Naujos funkcijos, kurios dar labiau padidina vaizdo išraiškos galimybes

 

Specifikacijos

Nikon Z 6III, (Z6III), (Z 6 III), (Z6 III)

Tipas Sisteminė
Efektyvių pikselių skaičius 24,5 megapikselio (6048 x 4032)
Bendras taškų (pikselių) skaičius. 26,79 megapikselio
Vaizdo jutiklis 35,9 x 23,9 mm (visas kadras) iš dalies sudėtas CMOS
Vaizdo stabilizavimas Sensor-Shift, 5 ašių
Objektyvo laikiklis Nikon Z
Užrakto greitis Mechaninis užraktas
Nuo 1/8000 iki 15 minučių
Elektroninis užraktas
Nuo 1/16 000 iki 15 minučių
Fokusavimo tipas Automatinis ir rankinis fokusavimas
Fokusavimo režimas Nepertraukiamas servo AF, viso laiko servo, rankinis fokusavimas, vieno servo AF
ISO jautrumas Nuotrauka
100–64 000 (Išplėstas: 50–204 800)
Vaizdo įrašas
nuo 100 iki 51 200
MATMENYS (PxAxG) 138,5 x 101,5 x 74 mm
Svoris 670 g (tik korpusas)

 

NIKKOR Z 24-70mm f/4 S

Raskite tobulą kampą, išlaikykite tobulą kampą. Šis kompaktiškas NIKKOR Z 24–70 mm f/4 S priartinimo objektyvas užtikrina tikrus viso kadro vaizdus. Nesvarbu, ar fotografuojate nuotraukas ar filmus naudodami Nikon Z fotoaparatą, užfiksuosite neįtikėtinas detales. Iki pat krašto.

Tipas Nikon Z laikiklis
Matymo kampas FX formatas: nuo 84° iki 34°20', DX formatas: nuo 61° iki 22°50'
Židinio nuotolis 24–70 mm
Minimali diafragma f/22
Maksimali diafragma f/4
Diafragmos ašmenų skaičius 7 (apvali diafragmos anga)
Objektyvo struktūra 14 elementų 11 grupių (įskaitant 1 ED objektyvo elementą, 1 asferinį ED elementą, 3 asferinius elementus, elementus su nanokristalų danga ir fluoru dengtą priekinį objektyvo elementą)
Min. Fokusavimo atstumas 0,3 m, nuo židinio plokštumos visose priartinimo padėtyse
Dengimas Nano kristalų kailis, fluoro kailis
Filtro skersmuo (mm) 72 mm (P = 0,75 mm)
Matmenys apytiksliai 77,5 mm maksimalus skersmuo x 88,5 mm (atstumas nuo fotoaparato objektyvo tvirtinimo flanšo, kai objektyvas įtrauktas)
Svoris apytiksliai 500 g

 

Nikon FTZ II Mount adapter

Pritaikykite Nikon DSLR objektyvus Z serijos beveidrodiniams fotoaparatams.
Montavimo adapteris FTZ II yra tiltas tarp legendinių NIKKOR stiklo ir Z serijos beveidrodinių fotoaparatų, dabar turinčių modernų dizainą.

Jis sklandžiai pritaiko F-Mount prie didesnio Z-Mount, išlaikydamas vaizdo kokybę, automatinio fokusavimo efektyvumą*, atsparumą oro sąlygoms ir patogų bet kokio pritvirtinto objektyvo valdymą. Ir toliau naudokite mėgstamus objektyvus su pažangiausiais turimais fotoaparatų korpusais.

  • Stabilizuotas fotoaparato korpusas.

Patirkite greitos diafragmos NIKKOR pirminius elementus, tokius kaip AF-S NIKKOR 105 mm f/1.4E ED su iki 5 padalų 3 ašių VR* vaizdo stabilizavimu. NIKKOR objektyvai, kurie jau turi VR, pvz., AF-S NIKKOR 500 mm f/5.6E PF ED VR, gauna papildomą sukimosi ašies pranašumą ir iš viso 3 ašių VR*.

  • Supaprastintas dizainas.

Supaprastintas montavimo adapterio FTZ II dizainas leidžia patogiai fotografuoti bet kuria kryptimi, įskaitant vertikalią. Be savo trikojo laikiklio, jis taip pat talpina platesnes jūsų fotoaparato trikojo plokštes, MB-N11 akumuliatoriaus rankeną ir WT-7A belaidį siųstuvą.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas