Nešiojamas trys viename kavos virimo aparatas su dėklu 80W HiBREW H4A
Prekės kodas: 038608369571

Nešiojamas trys viename kavos virimo aparatas su dėklu 80W HiBREW H4A

Prekės kodas: 038608369571
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
11600
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiBREW H4A-premium nešiojamas trys viename kavos virimo aparatas NEW

Norite mėgautis aromatinga kava, kad ir kur būtumėte? Tai įmanoma dėka HiBREW prekės ženklo, kuris sukūrė HiBREW H4Aportable 3-in-1 kavos virimo aparatą. Patobulintas modelis itin patogus ir leidžia ruošti maltą kavą bei su Nespresso ir Dolce Gusto kapsulėmis. 15 barų slėgis garantuoja gilų gėrimo skonį, be to, prietaisas leidžia reguliuoti kavos ištraukimo laiką ir užplikymo temperatūrą. Komplekte rasite kintamosios srovės adapterį, USB laidą ir automobilinį įkroviklį, taip pat praktišką dėklą ir sulankstomą stovą mašinai.

14.jpg

Jūsų mėgstamiausias gėrimas bet kur

Aromatinga kava keliaujant? Nieko lengviau! Nešiojamas HiBREW kavos virimo aparatas yra lengvas (600 g) ir patogus, todėl galite lengvai jį pasiimti į atostogas, išvyką į stovyklą ar į darbą. Su juo sutaupysite pinigų ir išgersite skanios kavos neapsilankę miesto kavinėse. Komplektuojamas su praktišku dėklu saugiam ir patogiam transportavimui.

3.jpg

Puikus kavos skonis

Kavos virimo aparatas išsiskiria 15 barų slėgiu, o tai reiškia gilų, intensyvų mėgstamo gėrimo skonį. Prietaisas taip pat turi aukščiausios klasės kaitinimo elementą, kuris garantuoja tolygų šilumos sklaidą. Dėl to galėsite mėgautis efektyviu darbu ir trumpu kavos ruošimo laiku. Svarbu tai, kad aparatas taip pat leidžia ruošti kavą šaltai.

5.jpg

Platus suderinamumas

Su HiBREW beveik niekas jūsų neriboja – dabar galite lengvai paruošti būtent tokią kavą, kokia jums patinka. Trys viename HiBREW H4A-premium NEW kavos aparatas suderinamas su Dolce Gusto ir Nespresso kapsulėmis. Taip pat galite virti maltą kavą. Pasirinkite pupeles, kurias naudojate kiekvieną dieną, arba išbandykite ką nors naujo! Namuose, darbe, atostogų metu – su HiBREW savo mėgstamą kavą paruošite beveik bet kokioje situacijoje.

4.jpg

Paprasta operacija

Kavos aparato valdymas itin paprastas. Tereikia įdėti kapsulę arba maltą kavą į atitinkamą vietą, tada pripildyti rezervuarą vandens, prijungti įrenginį prie elektros ir paspausti atitinkamą mygtuką. Taip pat karštą kavą galima paruošti naudojant šaltą vandenį. Norėdami tai padaryti, naudokite pridedamą kintamosios srovės adapterį. Taip pat galite naudoti automobilinį įkroviklį. Pastaba: kai įrenginys prijungtas per USB kabelį, šildymo funkcija nepasiekiama – tokioje situacijoje kavą galima virti tik su karštu vandeniu.

16.jpg

Praktinis puodelis

Jums nereikia nešiotis papildomų akinių. Kavos virimo aparatas turi mažą puodelį, jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri taip pat naudojama kūdikių buteliukams. Jame nėra kenksmingo BPA ir yra saugus sveikatai. Visa tai reiškia, kad jūs galite patogiai išgerti stimuliuojančią, aromatingą espreso kavą beveik bet kuriuo metu.

9.jpg

Įtraukta

  • H4A nešiojamas espreso kavos aparatas
  • Adapteris maltai kavai
  • Adapteris Dolce Gusto kapsulėms
  • Nespresso kapsulių bazė ir adapteris
  • USB laidas
  • Automobilinis įkroviklis
  • AC adapteris
  • Case
  • Sulenkiamas stovas
  • puodelis
Gamintojas HiBREW
Modelis H4A
Slėgis 15 bar
Vardinė galia 80 W
Vardinė įtampa DC 12 V
Vandens bako talpa 60 ml
Matmenys 75 x 75 x 220 mm
Svoris 600 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas