Daugiafunkcis diržas Nextool NE20020
Prekės kodas: 044723

Daugiafunkcis diržas Nextool NE20020

Prekės kodas: 044723
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2337
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nextool daugiafunkcinis diržas NE20020

Norite, kad visada šalia jūsų būtų naudingų įrankių? Užsidėjus Nextool daugiafunkcinį diržą tai bus įmanoma! Jame dera kokybiškas diržas ir reikalingiausi įrankiai, kuriuos galite naudoti daugiau nei 10 būdų.

6.jpg

Greita prieiga prie įrankių

Nebereikia jaudintis dėl ilgų būtiniausių įrankių paieškų – šiandien juos visada turėsite po ranka. „Nextool“ dirže yra specialiai nukirpti įrankiai, esantys kreditinės kortelės dydžio dėkle. Galėsite juos išimti riešo brūkštelėjimu, be to, jie jūsų neapsunkins, nes yra labai lengvi.

5.jpg

Kelios funkcijos

Nextool diržas siūlo daugiau nei 10 funkcijų. Be kita ko, rasite atsuktuvą, peilį, mažas žirkles, nagų dildę, butelių atidarytuvą ar SIM kortelės kaištį. Ir tai dar ne viskas! „Nextool“ bus jūsų palydovas atliekant kasdienes užduotis namuose ir taps nepakeičiamu palydovu bet kokios kelionės į kalnus ar stovyklavimo metu.

7.jpg

Puiki kokybė

Nextool daugiafunkcinis diržas pagamintas iš poliesterio, o įrankiai pagaminti iš 2Cr13 metalo lydinio, todėl jums garantuojama puiki kokybė. Jis yra atsparus nusidėvėjimui, todėl galite lengvai nuplauti dėmes ir greitai išdžiovinti. Tai leidžia pasiimti jį su savimi net ir sudėtingoje vietovėje.

1.jpg

Naudojimo patogumas

Nextool diržas yra ne tik daugiafunkcinis jūsų stiliaus papildymas. Taip pat bus labai patogu nešioti, nes nereikės jaudintis, kad pritrūks skylučių. Diržas jų neturi, tačiau visada turite galimybę prisiderinti prie juosmens. Jį taip pat lengva užsegti ir atsegti dėl specialios sagties. Jo ilgis – 1180 mm, plotis – 39 mm, todėl jis idealiai tinka visiems.

3.jpg
Gamintojas Nextool
Modelis NE20020
Įrankio medžiaga Plieno lydinys 2Cr13
Dirželio medžiaga Poliesteris
Diržo ilgis 1180 mm
Diržo plotis 39 mm
Svoris 240g±12g
Funkcijos Phillips atsuktuvas / Kabliukas / Ašmenų peilis / Plokščiasis atsuktuvas / Nagų dildė / Mažos žirklės / Skardinių atidarytuvas / Butelių atidarytuvas / SIM kortelės kaištis
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas