Magnetinis automobilinio telefono laikiklis Baseus NeoGravity (juodas)
Prekės kodas: 051703

Magnetinis automobilinio telefono laikiklis Baseus NeoGravity (juodas)

Prekės kodas: 051703
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2265
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus NeoGravity magnetinis laikiklis automobilyje (juodas).

Sukurtas Apple iPhone 12 išmaniesiems telefonams, "Baseus NeoGravity" magnetinis laikiklis automobilyje užtikrina stabilų ir saugų laikymą. Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, galite jį naudoti dviem būdais – pastatydami ant prietaisų skydelio arba ant ventiliacijos grotelių. 360° pasukimas leidžia lengvai įdėti jį į reikiamą padėtį.

-Baseus/C40141501113-00/3

Puikiai tinka jūsų iPhone

Tinkle yra aukštos kokybės NdFeB magnetas, kuris puikiai atitinka jūsų iPhone įmontuotus magnetinius komponentus. Jo traukimo galia yra tikrai stipri, o tai reiškia, kad jis gali itin stabiliai ir saugiai laikyti jūsų telefoną. Vairuojant nebereikia rūpintis savo išmaniojo telefono saugumu – jo net duobės ar keliai negąsdins!

-Baseus/C40141501113-00/5

Mėgaukitės paprastu naudojimu

Baseus NeoGravity taip pat yra išskirtinis naudojimo patogumas. Kadangi NDFeB magnetas puikiai suderintas su jūsų iPhone magnetiniais komponentais, jums nereikia montuoti jokių papildomų metalinių dalių. Taip pat nereikia išimti telefono iš dėklo. Laikiklio magnetinis laukas yra pakankamai stiprus, kad galėtų praeiti pro dėklą ir užtikrinti stabilų laikymą bet kokioje situacijoje.

-Baseus/C40141501113-00/4

Pasirinkite, kaip ir kur jį montuoti

Naudokite laikiklį kur tik norite. Pritvirtinkite jį prie vėdinimo angų saugios rankenos spaustuko su silikoniniu dangteliu pagalba arba padėkite ant savo automobilio prietaisų skydelio – puikios kokybės 3M klijai garantuoja patikimą stabilumą. „Baseus NeoGravity“ galite naudoti tiksliai taip, kaip jums patinka – svarbiausia yra jūsų patogumas!

-Baseus/C40141501113-00/1

Laisvai koreguokite savo padėtį

Laikiklio galvutė pasukama 360°, suteikiant neribotas galimybes reguliuoti telefono padėtį pagal savo pageidavimus. Padėkite jį vertikaliai arba horizontaliai, sureguliuokite pakreipimą ir patogiai naudokitės, pavyzdžiui, navigacija. „Baseus“ suteiks jums laisvę, apie kurią svajojate, ir leis pamiršti kaklo skausmą ar erzinančius atspindžius išmaniojo telefono ekrane.

-Baseus/C40141501113-00/2

Pamirškite apie trukdžius

Dėl protingo laikiklio dizaino jums nereikia jaudintis dėl galimų signalo trikdžių. Stabilus ir uždaras magnetinis laukas nedaro neigiamos įtakos ryšio kokybei ir suteikia galimybę be trukdžių kalbėti telefonu ar naudotis navigacija. Su Baseus NeoGravity pamiršite apie problemas!

-Baseus/C40141501113-00/7
Gamintojas Baseus
Vardas Magnetinis automobilio laikiklis (prietaisų skydams ir oro išleidimo angoms)
Modelis C40141501113-00
Medžiaga Metalinis stiklas
Spalva Juoda
Dydis 63 mm
Montavimas Sticking1as*Clipping
Montavimo vieta Dashboard1as*Vėdinimo grotelės
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas