Remax Hunyo RT-E710 lempa (balta)
Prekės kodas: 047810

Remax Hunyo RT-E710 lempa (balta)

Prekės kodas: 047810
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2202
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Remax Hunyo lempa (balta)

Remax Hunyo lempa yra unikalus pasiūlymas vertinantiems funkcionalumą ir originalų dizainą. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į daugybę naudojimo būdų, todėl tai ne tik praktiškas prietaisas, bet ir elegantiškas dekoratyvinis elementas bet kuriame interjere. Jis suteikia švelnų apšvietimą, leidžiantį sukurti unikalią atmosferą, idealiai tinkančią skaitymui, darbui ar poilsiui. Galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius, pasirinkdami vieną iš 3 ryškumo režimų. Dėl magnetinio dizaino galite jį pritvirtinti bet kur. Be to, gaminį galima reguliuoti 360° kampu.

Remax/RT-E710/5

Viena lempa – daugybė galimybių

Remax Hunyo lempa išsiskiria savo universalumu ir dideliu funkcionalumu. Galite naudoti jį kaip stalinę lempą ir padidinti komfortą dirbant ar studijuojant. Taip pat jį galima naudoti kaip sieninį ar spintos šviestuvą, kad sukurtumėte švelnų apšvietimą įvairiose patalpose. Prietaisas taip pat gali būti naudojamas kaip naktinė lemputė, kurią patogiai pasidėsite ant rašomojo stalo ar lentynos, kad suteiktumėte skaitymo sąlygas prieš miegą. Be to, jis puikiai veiks kaip žibintuvėlis. Galimybių tikrai daug!

Remax/RT-E710/2

3 šviesumo lygiai

Mėgaukitės minkšta, akims nedrąsia 4000K temperatūros šviesa, kurią teikia Remax Hunyo. Pasirinkę vieną iš 3 lygių, galėsite lengvai reguliuoti lempos ryškumą pagal savo poreikius. Valdymas paprastas ir intuityvus – tiesiog palieskite įrenginį! Taigi galite lengvai sukurti tinkamą apšvietimą darbui ar poilsiui, nesijaudindami dėl akių pavargimo. Be to, lempa leidžia laisvai reguliuoti šviesos kampą.

Remax/RT-E710/1

Praktiniai sprendimai

Remax lempą galite maitinti per USB. Prietaisas taip pat turi 1200 mAh ličio bateriją, kurios energiją galite atnaujinti keliais būdais. Be kita ko, galite prijungti jį prie maitinimo bloko, kompiuterio ar įkroviklio. Tai suteikia galimybę naudoti lempą lauke arba vietose, kur nėra lengvos prieigos prie maitinimo šaltinio.

Remax/RT-E710/4
Gamintojas Remax
Modelis RT-E710
Spalvų temperatūra iki 4000 K
USB įvestis 5V
Akumuliatoriaus talpa 1200 mAh
Įkrovimo laikas 2-3 valandos
Medžiaga ABS + PS + metalas
Matmenys 372 x 120 x 53,2 mm
Svoris 645 g
Spalva balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas