Kabelis HDMI 2.0 Vention AARBI 3m, kampas 90°, 4K 60Hz (juodas)
Prekės kodas: 056392

Kabelis HDMI 2.0 Vention AARBI 3m, kampas 90°, 4K 60Hz (juodas)

Prekės kodas: 056392
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
871
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention AARBI 3m HDMI kabelis, 90° kampu

Vention AARBI HDMI kabelis turi 90° kampu pasvirusią jungtį, todėl patogu prijungti net ankštose vietose. Jis palaiko 4K raišką ir išsiskiria 3D technologijos palaikymu. Tai taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Produktas yra suderinamas su daugeliu populiarių įrenginių ir yra ypač patvarus – jums nereikia jaudintis, kad jis greitai gali būti sugadintas.

Gerai apgalvotas dizainas

Ar turite mažai vietos už televizoriaus? Vention AARBI laidas pravers! Jo 90° kampu pasukta jungtis užtikrina, kad niekas neišsikištų, ir jums nereikės per daug lenkti laido, kad prijungtumėte jį prie tinkamo prievado. Produktas taip pat yra labai patvarus. PVC danga apsaugo jį nuo pažeidimų, o paauksuoti kištukai užtikrina didesnį patvarumą ir atsparumą trukdžiams. Be to, kabelis pagamintas iš cinkuoto vario užtikrina stabilų signalo perdavimą.

Patirkite į kiną panašią kokybę

Kabelis palaiko 4K skiriamąją gebą, todėl užtikrinamas aiškus, daug detalių vaizdas. Dabar nepraleisite jokių detalių žiūrėdami filmus ar žaisdami žaidimus! Produktas taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Jo papildomi pranašumai yra 18 Gbps pralaidumas ir HDR technologijos palaikymas, užtikrinantis ryškias ir ryškias spalvas.

Platus suderinamumas – daug programų

Nereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų. Naudodami Vention laidą, galite, pavyzdžiui, prijungti kompiuterį prie projektoriaus arba žaidimų konsolę prie televizoriaus. Taip pat galimi įvairūs rodymo režimai, pvz., kopijavimas arba ekrano išplėtimas. Pasirinkite patikrintus sprendimus ir atsisveikinkite su apribojimais!

Prekės ženklas Vention
Modelis AARBI
Spalva Juoda
Sąsaja HDMI 2.0
Maks. Rezoliucija 4K@60Hz
Medžiaga PVC
Kabelio ilgis 3m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas