Kabelis HDMI 2.0 Vention AAQBH 2m, 270° kampu, 4K 60Hz (juodas)
Prekės kodas: 056389

Kabelis HDMI 2.0 Vention AAQBH 2m, 270° kampu, 4K 60Hz (juodas)

Prekės kodas: 056389
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
710
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention AAQBH 2 m HDMI kabelis, 270° kampu

Vention AAQBH HDMI kabelis turi 270° kampu pasvirusią jungtį, leidžiančią patogiai jį prijungti net ankštose vietose. Jis palaiko 4K raišką ir išsiskiria 3D technologijos palaikymu. Tai taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Produktas yra suderinamas su daugeliu populiarių įrenginių ir yra žinomas dėl savo išskirtinio patvarumo – jums nereikia jaudintis, kad jis greitai gali būti sugadintas.

Gerai apgalvotas dizainas

Pritrūksta vietos už televizoriaus? Vention AAQBH laidas pravers! Jo 270° kampu pasukta jungtis užtikrina, kad niekas neišsikištų, ir jums nereikės per daug lenkti laido, kad prijungtumėte jį prie tinkamo prievado. Produktas taip pat yra labai patvarus. PVC danga apsaugo jį nuo pažeidimų, o paauksuoti kištukai užtikrina didesnį patvarumą ir atsparumą trukdžiams. Be to, variu dengtas laidas užtikrina stabilų signalo perdavimą.

Patirkite namų kino kokybę

Kabelis palaiko 4K raišką, todėl gaunamas aiškus ir išsamus vaizdas. Dabar nepraleisite jokių detalių žiūrėdami filmus ar žaisdami žaidimus! Produktas taip pat leidžia vienu metu perduoti garso ir vaizdo įrašus. Jo papildomas pranašumas yra 18 Gbps pralaidumas ir HDR technologijos palaikymas, užtikrinantis ryškias, ryškias spalvas.

Platus suderinamumas – kelios programos

Nereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų. Naudodami Vention laidą, galite, pavyzdžiui, prijungti kompiuterį prie projektoriaus arba žaidimų konsolę prie televizoriaus. Taip pat galimi įvairūs rodymo režimai, pvz., kopijavimas arba ekrano išplėtimas. Pasirinkite patikimus sprendimus ir atsisveikinkite su apribojimais!

Prekės ženklas Vention
Modelis AAQBH
Spalva Juoda
Sąsaja HDMI 2.0
Didžiausia skiriamoji geba 4K@60Hz
Medžiaga PVC
Kabelio ilgis 2m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas