Įkroviklis SkyRC NC2200 AA/ AAA
Prekės kodas: 031196589925

Įkroviklis SkyRC NC2200 AA/ AAA

Prekės kodas: 031196589925
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5023
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

SkyRC NC2200 AA / AAA baterijų įkroviklis

SkyRC NC2200 yra AA / AAA baterijų įkroviklis, kuris taip pat atlieka daugybę įvairių kitų funkcijų. Jo pagalba įkrausite, iškrausite ir išgelbėsite akumuliatorių. Be to, prietaisas taip pat gali sujungti elementus ir atlikti varžos matavimus. Įkroviklis turi 4 nepriklausomus lizdus, ​​todėl vienu metu galite atlikti įvairias operacijas.

2.jpg

Daug naudingų funkcijų

Įkroviklis skirtas įvairioms naudingoms funkcijoms atlikti. Jis įkrauna jūsų akumuliatorių – net naudojant „Turbo Charge“ technologiją. Be to, galite jį iškrauti arba regeneruoti, o baterijos suderinimo ir IR matavimo režimai suteikia daugiau veiksmų laisvės optimizuoti energijos šaltinių veikimą. Su SkyRC NC2200 turite viską, ko reikia!

7.jpg

Galingas procesorius

Įrenginyje sumontuotas galingas Cortex-M3 procesorius, kuris užtikrina efektyvų darbą su mažesnėmis energijos sąnaudomis. Lustas apskaičiuoja laiką, per kurį reikia užbaigti įkrovimo procesą, optimizuodamas parametrus realiuoju laiku. Be to, NC2200 naudoja grandinės apsaugą, apsaugančią baterijas nuo pažeidimų.

9.jpg

4 nepriklausomi lizdai

Įrenginys turi 4 nepriklausomus lizdus AA / AAA baterijoms. Tai reiškia, kad vienu metu su jais galite atlikti įvairias operacijas. Be to, sąsajoje yra šviesos diodai, kurie informuos apie įkrovimo proceso būseną. Raudona rodo, kad vyksta įkrovimas, o žalia informuoja, kad ciklas baigtas.

8.jpg

Aukštos kokybės ekranas

Visą pagrindinę informaciją matysite skaidriame VA ekrane. Balta rodomų pranešimų spalva puikiai kontrastuoja su giliai juodu fonu, todėl sąsaja yra aiški ir įskaitoma. Rinkitės kokybę nepakenkdami patogumui!

10.jpg

Dedikuota programa

Norite daugiau informacijos apie akumuliatoriaus būseną ir paties įkroviklio veikimą? Atsisiųskite „SkyCharger“ programėlę į savo išmanųjį telefoną ir prisijunkite per „Bluetooth“. Išanalizuokite akumuliatoriaus būklę, kad sužinotumėte daugiau apie jo veikimą. Su SkyRC įgysite žinių, kurios palengvins jūsų gyvenimą!

1.jpg

Rinkinys apima

  • Įkroviklis
  • Maitinimo kabelis
  • Manual
Gamintojas SkyRC
Modelis NC2200
Palaikomas akumuliatoriaus tipas NiMH / NiCD
Palaikomas akumuliatoriaus dydis AA / AAA
Įkrovimo greitis 0,2 - 2,2 A
Iškrovos greitis 0.1–1.0 A
Svoris 370 g
Matmenys 112,1 x 108 x 62 mm
Palaikoma talpa 500–3200 mAh
Įvesties galia DC 12 V / 2,0 A
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas