Ausinės TWS OneOdio Pro C (juodos)
Prekės kodas: 045437

Ausinės TWS OneOdio Pro C (juodos)

Prekės kodas: 045437
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4235
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Oneodio Pro C Black ausinės

Įsimylėkite muziką iš naujo. „Oneodio Pro C“ ausinės turi 55 milimetrų tvarkykles ir skleidžia Hi-Fi kokybės garsą. Jie palaiko Bluetooth 5.2 ryšį ir vienu įkrovimu veikia iki 110 valandų. Komplekte rasite 3,5 mm laidą, todėl įrangą galėsite naudoti tiek laidiniu, tiek belaidžiu būdu. Mygtukai leidžia patogiai valdyti ausines, o su įmontuotu mikrofonu patogiai skambinti. Be to, dėl sulankstomo dizaino juos lengva laikyti ir transportuoti.

1.jpg

Pajuskite muzikos galią

Pro C nustebins turtingomis detalėmis ir giliais bosais. Ausinės turi 55 milimetrų tvarkykles ir leis mėgautis Hi-Fi kokybės garsu. Dėl to bet kur jausitės kaip muzikos festivalio dalyvis.

9.jpg

Stabilus ryšys

Atsisveikinkite su perdavimo problemomis. Pro C palaiko Bluetooth 5.2, kuris užtikrina stabilų ir patikimą ryšį. Dabar galite be jokių trukdžių susitelkti į pramogas!

4.jpg

Laisvai kalbėkite su kitais

Oneodio ausinės turi įmontuotą mikrofoną, kuris tiksliai įrašys jūsų balsą. Galite laisvai skambinti ir būti tikri, kad skambinantysis visada jus girdės.

2.jpg

Lengvas valdymas

Kad ausinių valdymas būtų kuo patogesnis, jose yra daugiafunkciniai mygtukai. Dabar galite lengvai pakeisti dainas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai paspausti atitinkamą mygtuką. Sužinokite, kaip tai lengva!

5.jpg

Rafinuotas dizainas

Dėka sulankstomo dizaino, Pro C laikymas ir transportavimas nesukels jums problemų. Be to, ausinės yra pagamintos iš minkštos ir odai nekenksmingos medžiagos, kad būtų dar patogiau. Reguliuojama galvos juosta leis pritaikyti įrangą pagal savo poreikius. Negana to, ausinių svoris neviršija 260 g, todėl net ir ilgai naudojant nejausite jokio diskomforto.

8.jpg

Jie veikia dviem būdais

Rinkinys tiekiamas su 3,5 mm laidu su mikrofonu. Tai leidžia naudoti Oneodio ausines tiek belaidžiu, tiek laidiniu būdu, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.

3.jpg

Ilgas veikimo laikas

Nesijaudinkite, kad Pro C ausinės išsikraus pačiu tinkamiausiu momentu. Aparatinės įrangos veikimo laikas vienu pilnu įkrovimu siekia iki 110 valandų. Galite nepertraukiamai klausytis savo mylimų dainų, žiūrėti filmus ir žaisti žaidimus ilgą laiką! Ausinių energiją atnaujinsite naudodami pridedamą mikro USB laidą.

6.jpg

Įtraukta:

  • Ausinės x1
  • Micro USB įkrovimo laidas x1
  • 3,5 mm garso laidas su vidiniu mikrofonu x1
  • Case x1
  • Naudotojo vadovas x1
Gamintojas Oneodio
Modelis Pro C
Keitikliai 50 mm
Bluetooth versija 5.2
Mikrofonas Taip, įmontuotas
Veikimo laikas 110 valandų
Svoris 260 g
Medžiaga PU
Port 3,5 mm lizdas
Kabelio jungtis 3,5 mm
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas