Oneodio Fusion A70 belaidės ausinės (juodos)
Prekės kodas: 045438

Oneodio Fusion A70 belaidės ausinės (juodos)

Prekės kodas: 045438
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4299
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Oneodio Fusion A70 belaidės ausinės (juodos)

Ieškote profesionalios įrangos, kuri atitiktų ir jūsų kasdienius poreikius? „OneOdio A70“ ausinės yra įrenginys, kurio ieškojote! Jie vienodai tinka DJ ir kasdienėms ausinėms. Juos prijungsite prie įvairios įrangos, tokios kaip telefonai, planšetės, garsiakalbiai ar elektrinės gitaros. Norite atsikratyti susipainiojusių laidų? Ši problema išnyks prijungus belaidį ausinių ryšį. Be to, dėl ypatingo dizaino juos naudoti bus labai patogu.

Kelios ryšio parinktys

OneOdio ausines galite prijungti tiksliai taip, kaip jums patinka. Vienas laidas su 3,5–6,35 mm antgaliu suteikia galimybę vienodai prisijungti prie telefonų, planšetinių kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių, taip pat su elektrinėmis gitaromis ar mikseriais. Be to, speciali technologija leis dviem žmonėms vienu metu klausytis tos pačios muzikos skirtinga įranga. Norite atsisakyti susipainiojusių laidų? Bluetooth 5.2 technologija, kuria aprūpintos ausinės, leis patogiai prisijungti belaidžiu būdu.

6.jpg

Ilgalaikis veikimas

Norite be apribojimų mėgautis ausinių darbu? Pasirinkite laidinį ryšį naudodami specialų kabelį, kurį rasite komplekte. Tačiau, jei pasirinksite belaidį ryšį, galėsite mėgautis ilgu darbu, iki 50 valandų. Tokį ilgą veikimo laiką lemia 950 mAh talpos ličio jonų baterija. Dėl to įranga idealiai tinka kasdieniam naudojimui ir profesionalaus DJ darbui.

1.jpg

Aukšta kokybė

Norite mėgautis puikiu garsu, nesvarbu, kokį prisijungimo būdą pasirinksite? OneOdio A70 ausinės gali jums tai garantuoti! Negana to, jums nereikės jaudintis, kad netyčia ištrauksite laidą, nes sukdami galite jį užfiksuoti ausinėse. Patogus įrangos valdymas leis naudotis šone esančiais mygtukais. Ausinėse taip pat įdiegta triukšmo slopinimo technologija, kad bet koks jūsų pokalbis telefonu visada būtų suprantamas.

Naudojimo patogumas

Jei ieškote patogios įrangos, rinkitės A70 ausines. Galvos lankelis, kad galėtumėte priglusti prie galvos dydžio, yra reguliuojamas. Be to, pačios ausinės turi galimybę pasukti 90 laipsnių kampu. Kad būtų patogiau laikyti ir transportuoti, ausinės yra sulankstomos, o pridedamas maišelis. „OneOdio“ aprangą galite nešioti daugybę valandų, nes jos ausinės yra labai minkštos, todėl jas bus patogu nešioti.

5.jpg

Įtraukta:

Ausinės 16_

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas