Ausinės OneOdio Pro50 (pilkos spalvos)
Prekės kodas: 045431

Ausinės OneOdio Pro50 (pilkos spalvos)

Prekės kodas: 045431
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4546
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Oneodio Pro 50 ausinės (pilkos)

Pro 50 yra ausinės, kurios pateisins net išrankiausių vartotojų lūkesčius. Juose sumontuotos 50 milimetrų dvigubos diafragmos tvarkyklės, kurių dėka užtikrinamas aukštos kokybės garsas. Jie išsiskiria dvigubu lizdu ir sulankstomu dizainu. Komplekte yra laidai, leidžiantys vienu metu leisti muziką per 2 poras ausinių ir prijungti įrangą prie daugelio populiarių įrenginių. Įranga sukurta atsižvelgiant į tikrų audiofilų, tokių kaip didžėjai, poreikius.

6.jpg

Garsas, kuris džiugina

Nepriklausomai nuo to, ar naudojate ausines dirbdami nuotoliniu būdu, grojate didžėjumi, ar dirbate muzikos studijoje ir ieškote įrangos, kuri palengvins jūsų darbą, „Pro 50“ bus puikus pasirinkimas. Ausinėse yra 50 milimetrų dviejų diafragmų tvarkyklės, todėl galėsite mėgautis aukščiausios klasės garsu su plačiu dažnių diapazonu, aiškiai apibrėžtais tonais ir galingais žemaisiais dažniais.

1.jpg

Dvigubas lizdas

Oneodio ausinės turi 2 jungtis (6,35 mm ir 3,5 mm). Komplekte yra 2 suderinami laidai, leidžiantys prijungti Pro 50 prie išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, PS4/PS5, klaviatūros ir gitaros ir kt. Viename iš jų taip pat yra mikrofonas. Ir tai dar ne viskas! Taip pat prie pasirinkto įrenginio galite prijungti 2 poras ausinių ir pasidalyti aistra muzikai su savo artimaisiais.

3.jpg

Ergonomiškas dizainas

Kuriant Pro 50, dėmesys buvo skiriamas ne tik funkcionalumui, bet ir patogumui. Ausinių ausinės yra pagamintos iš minkštų ir odai nekenksmingų medžiagų, todėl pasieksite komfortą, apie kurį svajojate. Be to, sulankstoma konstrukcija leidžia lengvai laikyti ir transportuoti gaminį.

5.jpg

Įtraukta:

  • Ausinės x1
  • Kabelis su 3,5 mm garso kištuku x1
  • Kabelis su 6,35–3,5 mm garso kištuku x1
  • Case x1
  • Naudotojo vadovas x1
Gamintojas Oneodio
Modelis Pro 50
Keitikliai 50 mm
Jungtys 3,5 mm, 6,35 mm
Spalva Pilka
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas