Ausinės OneOdio Pro30 (sidabrinės)
Prekės kodas: 045428

Ausinės OneOdio Pro30 (sidabrinės)

Prekės kodas: 045428
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3926
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Oneodio Pro30 ausinės

Oneodio Pro30 yra idealios ausinės didžėjus ir visiems, kurie profesionaliai užsiima muzika. Dvi 50 mm dinaminės tvarkyklės yra atsakingos už aukštos kokybės garsą su galingais žemaisiais dažniais. Patogus ausinių dizainas ir minkšti ausų kaušeliai leis jums jaustis patogiai ilgai naudojant. Jie naudoja Shareport technologiją ir išsiskiria plačiu suderinamumu dėl 3,5 mm ir 6,35 mm jungčių.

2.jpg

Švarus garsas

Klausykite savo muzikos. „Pro30“ ausinėse yra dvigubos 50 mm dinaminės tvarkyklės, užtikrinančios aukštą garso kokybę. Taigi galite mėgautis skaidriu ir sodriai detaliu garsu bei giliu bosu. Dabar galite iš naujo atrasti savo mėgstamas dainas.

9.jpg

Daugiau galimybių

Leiskite muziką iš savo išmaniojo telefono ir klausykitės kartu su draugais per ausines! Ausinėse naudojama „Shareport“ technologija, kuri leidžia dalytis muzika su kitais, nereikalaujant papildomų skirstytuvų. Tiesiog naudokite vieną iš ausinių prievadų, kad sujungtumėte ausines naudodami pridedamą laidą. Pažiūrėkite, kaip tai lengva!

5.jpg

Platus suderinamumas

Nebereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų! Ausinėse yra 3,5 mm ir 6,35 mm prievadas, todėl jas nesunkiai prijungsite prie populiariausių įrenginių. Galite lengvai prijungti juos prie planšetinių kompiuterių, išmaniųjų telefonų, nešiojamųjų kompiuterių, PS / Xbox konsolių, taip pat elektrinių gitarų ir klaviatūrų. Be to, vienu metu prie jų galite laisvai prijungti 2 įrenginius.

4.jpg

Turint omenyje patogumą

Klausykite savo mėgstamų melodijų tiek ilgai, kiek norite, nesijaudindami dėl diskomforto. Pro30 pasižymi minkšta baltymine oda ir atminties putplasčio ausinėmis, kurios puikiai prisitaiko prie jūsų ausų formos ir užtikrina aukščiausio lygio komfortą ir triukšmo izoliaciją. Taip pat vertas dėmesio stilingas ausinių dizainas, kuris tikrai patiks daugeliui muzikos entuziastų.

1.jpg

Įtraukta

  • ausinės
  • 3,5 mm lizdo garso kabelis
  • 6,35 mm / 3,5 mm kabelis
  • medžiaginis krepšys
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Oneodio
Modelis Pro30
Spalva Sidabras
Keitikliai 50 mm
Varža 32 Ω
Jautrumas 110 dB ± 3 dB
Dažnio atsakas 20Hz-20000Hz
Vardinė galia 30 mW
Jungtys 3,5 mm / 6,35 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas