Ausinės OneOdio Pro10 (rožinės spalvos)
Prekės kodas: 048549

Ausinės OneOdio Pro10 (rožinės spalvos)

Prekės kodas: 048549
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2893
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Oneodio Pro10 ausinės (rožinės spalvos)

Oneodio Pro10 ausinės suteiks profesionalų garsą, kurio nusipelnėte. Juose yra 50 mm tvarkyklės, kurios užtikrina puikią garso kokybę ir atitinka Hi-Res Audio standartus. Kruopščiai apgalvotas ausinių dizainas garantuoja neprilygstamą komfortą net ir ilgomis naudojimo valandomis. Ausinės turi dvi jungtis – 6,35 mm ir 3,5 mm, o tai prisideda prie plataus jų suderinamumo. Juose taip pat yra „Shareport“ funkcija. Pro10 modelis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie profesionaliai užsiima muzika.

Oneodio/Pro10-pink/1

Garsas, kuris jus džiugins

Jūsų mėgstamos dainos dar niekada neskambėjo geriau. Ausinėse yra didelės 50 mm tvarkyklės, kurios užtikrina didelės raiškos garsą. Dėl to galite mėgautis krištolo skaidrumo, daug detalių garsu ir giliais, galingais bosais.

Oneodio/Pro10-pink/2

Dalinkis savo muzika su kitais

Dabar galite laisvai klausytis muzikos su savo antrąja puse. Įrenginyje naudojama naujoviška Shareport technologija. Ką tai reiškia? Prie vieno įrenginio galite patogiai prijungti kelias poras ausinių, nereikės papildomų skirstytuvų. Tiesiog naudokite vieną iš galimų prievadų ir sujunkite ausines viena su kita naudodami pridedamą laidą.

Oneodio/Pro10-pink/3

Patogus valdymas

Patirkite, kaip lengva valdyti Pro10 ausines! Pridedamas 3,5 mm garso kabelis turi integruotą nuotolinio valdymo pultą, kad būtų lengva valdyti. Naudokite jį norėdami patogiai pristabdyti ir tęsti atkūrimą, keisti dainas ir atsiliepti, baigti arba atjungti skambučius. Be to, jame yra įmontuotas mikrofonas, todėl galite laisvai kalbėtis su kitais.

Oneodio/Pro10-pink/4

Keli naudojimo būdai

Oneodio Pro10 ausinės skirtos įvairiems naudojimo scenarijams. Jie puikiai tinka profesionaliam naudojimui. Nesvarbu, ar įrašinėjate studijoje, miksuojate muziką ar grojate būgnais ar gitara, Oneodio Pro10 puikiai tinka profesionaliam naudojimui. Taip pat galite juos naudoti kasdieniam naudojimui. Ausinėse yra 3,5 mm ir 6,35 mm prievadai, todėl galite lengvai prijungti jas prie savo išmaniojo telefono, nešiojamojo kompiuterio, elektrinės gitaros ar PS konsolės.

Oneodio/Pro10-pink/5

Nepralenkiamas komfortas

Mėgaukitės neprilygstamu komfortu net ir ilgą laiką naudodami Oneodio Pro10 ausines. Ausinės tvirtai priglunda prie ausų be jokio nemalonaus spaudimo ar diskomforto. Minkštos ausinės yra pagamintos iš malonaus prisilietimo medžiagos, kuri dar labiau padidins jūsų patogumą. Be to, galite juos laisvai pasukti 90° ir 180°. Reguliuojamas galvos apdangalas leidžia reguliuoti ausines pagal savo pageidavimus, o dėl sulankstomo dizaino jas nesunkiai sutalpinsite į kuprinę ar krepšį.

Oneodio/Pro10-pink/6

Įtraukta

  • ausinės
  • 3,5 mm lizdo garso kabelis
  • 6,35 mm / 3,5 mm kabelis
  • medžiaginis maišelis
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Oneodio
Modelis Pro10
Spalva Pink
Keitikliai 50 mm
Varža 32Ω
Jautrumas 110 dB ± 3 dB
Dažnio atsakas 20Hz-20000Hz
Maksimali įvesties galia 1600 mW
Jungtis 3,5 mm / 6,35 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas