Ausinės OneOdio A71 (rudos)
Prekės kodas: 045432

Ausinės OneOdio A71 (rudos)

Prekės kodas: 045432
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3020
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Oneodio A71 Brown ausinės

Ar valandų valandas klausotės muzikos ir vertinate komfortą? Oneodio A71 ausinės jums puikiai tiks! Gaminys išsiskiria gerai apgalvotu dizainu, o kiekviena detalė suteiks aukščiausio lygio komforto jausmą. Reguliuojama galvos juosta, pasukami ir neįtikėtinai minkšti ausų kaušeliai bei galimybė sulankstyti – tai tik privalumų pradžia. Ausinėse naudojami 40 milimetrų neodimio tvarkyklės, kurios garantuoja puikią garso kokybę. Su A71 mėgausitės krištolo skaidrumo aukštais ir giliais žemaisiais dažniais. Komplekte rasite 2 laidus, kurie leis prijungti ausines prie beveik bet kokio muzikos šaltinio.

8.jpg

Puikus garsas

Ausinės OneOdio A71 garantuoja aukštos kokybės garsą, nes naudojamos 40 milimetrų neodimio tvarkyklės. Ką tai reiškia? Platus dažnio atsakas, leidžiantis išgirsti aukštus tonus, kurie yra aiškūs kaip ašara, taip pat neįtikėtinai judančius žemuosius dažnius, kuriuos pajusite savo žarnyne. Dėl viso to ausinės tinka ne tik kasdieniam muzikos klausymui, bet ir darbui studijoje ar gyvam DJ pasirodymui!

6.jpg

Apgalvotas dizainas

Oneodio A71 ausinės suteiks jums komforto valandų, o dėl apgalvoto dizaino jos pavogs jūsų širdį! Naudodami reguliuojamą galvos apdangalą galite lengvai jas pritaikyti pagal savo poreikius, o dėl pasukamų ausinių kaušelių prireikus greitai ir efektyviai galite atrasti ausį. Tiek galvos juostelė, tiek ausų kaušeliai yra padengti itin malonia ir minkšta medžiaga, todėl net ir visą dieną naudojimas nesukels diskomforto.

9.jpg

Pridedami praktiški laidai

Komplekte rasite du laidus, kurie palengvins ausinių naudojimą. 3,5 mm lizdo garso laidas leis juos patogiai naudoti, pavyzdžiui, su telefonu ar planšetiniu kompiuteriu, o dėl integruoto mikrofono galėsite skambinti balso skambučiais neištraukiant telefono. 6,5–3,5 mm laidas leis prijungti ausines prie, pavyzdžiui, stiprintuvo.

5.jpg

Įtraukta

  • Oneodio A71 ausinės x 1
  • Mini lizdas 3,5 mm x 1
  • 3,5–6,5 mm kabelis x 1
  • Laikymo krepšys 1
  • Naudotojo vadovas x 1
Gamintojas OneOdio
Modelis A71
Spalva Ruda
Keliautojai 40 mm neodimio
Reguliuojama galvos juosta Taip
Judantys ausų kaušeliai Taip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas