Kabelio garso TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCBF 1 m juodas
Prekės kodas: 056469

Kabelio garso TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCBF 1 m juodas

Prekės kodas: 056469
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
536
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vencijos 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas mini lizdo kabelis 1 m

Vention 3,5 mm mini lizdo kabelis (BHCBF) sujungia technologijas su praktišku dizainu. Jo tvirta konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą, o aukštos kokybės medžiagos – gryną garso kokybę. Tokios funkcijos kaip mikrofono valdymo palaikymas ir apgalvotas dizainas yra puikus pasirinkimas kiekvienam, vertinančiam patogumą ir kokybę.

Tvarus sąsajos korpusas

Bet kurio kabelio ilgaamžiškumo raktas yra jo atsparumas kasdieniam naudojimui. Vention BHCBF kabelis turi sąsajos korpusą, pagamintą iš aliuminio. Toks medžiagos pasirinkimas ne tik suteikia estetinę išvaizdą, bet ir žymiai padidina laido patvarumą, neleidžiant jam lūžti. Tai ypač svarbu tiems, kurie dažnai naudoja nešiojamus įrenginius.

Aukštos kokybės garsas

Vention BHCBF laidas garantuoja aukštos kokybės garso perdavimą. Nesvarbu, ar klausotės muzikos, transliuojate tinklalaides ar kalbatės telefonu, galite pasikliauti aiškiu ir ryškiu garsu.

Mikrofono valdymo palaikymas

Ausinių naudotojai įvertins integruoto mikrofono valdymo palaikymą. Dėl šios funkcijos Vention BHCBF laidas leidžia ne tik klausytis, bet ir vesti pokalbius naudojant ausinėse esantį mikrofoną, nereikalaujant papildomų priedų.

Apgalvotas dizainas

Pagrindinis Vention BHCBF kabelio elementas yra jo konstrukcija. Kabelis susideda iš emaliuotos varinės šerdies, išorinio TPE apvalkalo ir medvilnės pynimo. Toks medžiagų derinys užtikrina ne tik puikų laidumą, bet ir papildomą atsparumą mechaniniams pažeidimams. Mažos detalės daro skirtumą. Vention BHCBF laido vyriškas kištukas turi specialų „žingsnį“, leidžiantį prijungti jį prie telefono neišimant dėklo. Tai leidžia greitai ir lengvai prijungti kabelį, nesijaudinant dėl ​​suderinamumo su įvairiais įrenginių dėklais.

 

BrandVention
B_10115Modelis 1018_SpalvaJuodaIlgis1m1_5_1.0 , 3,5 mm moteriškas mini lizdasPaauksuota sąsajaTaip10_1018
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas