Sonic dantų šepetėlis su galvutėmis FairyWill 508 (baltas)
Prekės kodas: 031185699588

Sonic dantų šepetėlis su galvutėmis FairyWill 508 (baltas)

Prekės kodas: 031185699588
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1888
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

FairyWill 508 Sonic dantų šepetėlis

Dabar galite dar geriau pasirūpinti savo dantų sveikata ir higiena. ADA patvirtintas FairyWill 508 sonic dantų šepetėlis sukuria iki 40 000 vibraciją per minutę, kad būtų galima greitai, kruopščiai ir efektyviai išvalyti. Jame taip pat yra išmanusis 2 minučių laikmatis ir 5 režimai. Jis taip pat išsiskiria savo IPX7 atsparumu vandeniui ir ilgu darbo laiku. Rinkinyje rasite ne tik dantų šepetėlį, bet ir 4 keičiamas galvutes.

Fairywill/FW508/7

Daugesnis valymas

Mėgaukitės gražia šypsena. Dantų šepetėlyje yra patvarus variklis, kuris gali generuoti aukšto dažnio vibracijas, taip kruopščiai išvalydamas dantis. Jis lengvai pasiekia net sunkiai pasiekiamas vietas ir efektyviai pašalina maisto likučius, apnašas ir dėmes. Be to, išmanusis laikmatis kas 30 sekundžių su trumpa pauze primins, kad reikia pakeisti valomą vietą, o po 2 minučių dantų šepetėlis automatiškai sustos.

Fairywill/FW508/6

5 režimai

Įrenginys palaiko 5 režimus, todėl gali patenkinti net pačius įvairiausius vartotojų lūkesčius. Clean tinka kasdieniam naudojimui, White leidžia balinti dantis, o Polish juos poliruoja. Masažo režimas užtikrina ne tik efektyvų valymą, bet ir dantenų masažą. Jautrus režimas bus ypač naudingas pradedantiesiems ir tiems, kurie turi jautrius dantis.

Fairywill/FW508/1

Ilgas veikimo laikas

Pamirškite neefektyvius dantų šepetėlius, kurie labai greitai išsikrauna. FairyWill 508 nustebins savo ilgu veikimo laiku – pilnai įkrovę galėsite juo naudotis net 30 dienų! Įrenginio įkrovimas trunka apie 4 valandas. USB sąsaja leidžia prijungti ne tik prie įkroviklio, bet ir, pavyzdžiui, prie maitinimo bloko ar nešiojamojo kompiuterio.

Fairywill/FW508/5

Specialiai sukurtos galvos

508 galvutėje yra aukščiausios kokybės Dupont šereliai, leidžiantys kruopščiai, tačiau saugiai valytis dantis. Kad būtų užtikrintas higieniškas naudojimas ir išvengta bakterijų dauginimosi, jį reikia keisti maždaug kas 3 mėnesius. Tačiau jūs neturite prisiminti to padaryti! Kai ateis tinkamas laikas, specialūs mėlyni šereliai pradės blukti, primindami, kad reikia pakeisti galvutę į naują.

Fairywill/FW508/9

Nešiojamas ir atsparus vandeniui

Be baimės valykite dantis vonioje, virš kriauklės ar net duše. Dantų šepetėlis yra IPX7 atsparus vandeniui, o tai reiškia, kad jis nebijo atsitiktinių purslų. Jis yra pakankamai lengvas ir kompaktiškas, kad galėtumėte nešiotis bet kur, todėl neužims daug vietos jūsų lagamine. Pasiimkite jį atostogų ir apakinkite sniego balta šypsena, kad ir kur eitumėte!

Fairywill/FW508/3

Dėžutėje

  • Sonic dantų šepetėlis
  • Keičiamos galvutės
  • Įkrovimo laidas
Prekės ženklas FairyWill
Modelis 508
Spalva Balta
Maitinimo šaltinis DC 3,7V
Medžiaga ABS / TPE
Įtampa 110-240V
Šereliai Dupont nailonas
Energijos suvartojimas 1-1.8W
Įkrovimo laikas Apie 4 val.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas