Džiovyklė su garų programa Electrolux EW8D495MC
Product reference: 7333394048567

Džiovyklė su garų programa Electrolux EW8D495MC

Product reference: 7333394048567
You have 3 products in compare list, please remove someone and try again
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product
Add to compare
76900
Product in warehouse

Guarantee
12/24 month

Delivery in 
2 - 5
business days

Your message has been successfully sent!
Fill in the required fields*

Džiovyklė  su garų programa Electrolux EW8D495MC

 

Išskirtiniai džiovinimo rezultatai Jūsų drabužiams 800 serijos „UltraCare“ džiovyklė su šilumos siurbliu naudoja mūsų „3DSense“ technologiją, kad aptiktų drėgmę esančią audinio viduje, todėl drabužiai džiovinami tiksliai ir atsargiai. Net storesni skalbiniai, tokie kaip antklodės ar pūkinės striukės, puikiai išdžiovinami ir išlieka purūs bei išlaiko šilumą.

„3DSense“ leidžia atnaujinti striukes ar antklodes, kad būtų 100 % šiltos ir purios* Mūsų unikali „3DSense“ technologija matuoja skalbinių drėgmę, kad išdžiovintų kruopščiai ir tiksliai. Net ir storiausi skalbiniai, tokie kaip antklodės ar pūkinės striukės, tolygiai išdžiovinami ir apsaugomi, kad išliktų purūs ir šilti.

„SteamCare“ padeda atnaujinti skalbinius ir sumažinti susiglamžymą iki 50 %*. „SteamCare“ padeda neutralizuoti kvapus ir sumažina susiglamžymą iki 50 %. Mažiau susiglamžymo reiškia mažiau lyginimo ir ilgiau naudojamus audinius.

„DelicateCare“ – garantuotai džiovina vilnonius drabužius be jokio susitraukimo* „DelicateCare“ naudoja šilumos siurblio technologiją gležniems drabužiams džiovinti, parinkdama tinkamą būgno temperatūrą ir judesius, kad drabužiai ilgiau nesusidėvėtų. Galima saugiai džiovinti net šilkinius ir vilnonius audinius. Patvirtinta „Woolmark“.

Nereikia rūšiuoti. Mišrūs skalbiniai tolygiai išdžiovinami kiekvieną kartą naudojant „MixCare“ užtikrina galingą, bet švelnų mišrių medvilnės ir sintetinių medžiagų džiovinimą, todėl drabužiai tolygiai išdžiovinami nerūšiuojant.

Gaminio privalumai ir ypatybės

• Šilumos siurblio technologija pasiekia nepralenkiamą energijos efektyvumą • Atvirkštinio maišymo veiksmas neleidžia drabužiams susivynioti ir susiraukšlėti • Atidėto įsijungimo galimybė • Džiovinimo būsenos indikacija: Džiovinimas, Vėsinimas, Tinkami lyginti, Tinkami kabinti į spintą, Itin sausi, Nuo susiraukšlėjimo/pabaiga • Indikacijos: Filtras, Rezervuaras, Kondensorius • Vidinė lemputė optimaliam džiovyklės vidaus matomumui • Kondensato indo vieta ir talpa: kairėje, 5.56 l • Variklio su inverteriu technologija • Kojelės: 4 reguliuojamos • Durų vyris: Dešinėje, keičiamas

Gaminio techninės savybės

Džiovinimo technologija- Šilumos siurblio .Spalva- Balta .Energijos sąnaudų klasė -A+++. Džiovinamų skalbinių kiekis, kg- 9.0. Ekrano tipas -Baltas LED .Kiti indikatoriai- Filtras, Rezervuaras, Kondensorius .Variklis- Inverterinis. Aukštis, mm -850. Plotis, mm -596. Gylis, mm -638. Woolmark -Woolmark Blue .Vidaus apšvietimas -Yra. Maitinimo laido ilgis, m -1.45. Saugiklis, A- 10. Įtampa, V -230. Galingumas, W- 1600. Energijos metinės sąnaudos, kWh -195. Džiovinimo efektyvumas- A. Džiovinimo garsas, dB(A)- 63. Programos .„MixCare“, Medvilnė, Sintetika, Jautriems audiniams, Vilna, Atšviežinimas garais, Šilkas, Pūkinė striukė, Lauko rūbai, Hygieniška, PATALYNĖ XL, Eco. Priedai -Šepetėlis kondensatoriaus valymui, Tiesioginė nutekėjimo žarna.

Offensive and promotional comments are unpublished.
Testimonials not found!
Testimonial