Elektrinė grilis Techwood TGD-2180
Prekės kodas: 053537

Elektrinė grilis Techwood TGD-2180

Prekės kodas: 053537
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Skonių pasaulis su Techwood TGD-2180 Grill.

Panerkite į nepamirštamą skonių pasaulį su Techwood TGD-2180 elektriniu griliu, kuris leidžia mėgautis puikiu maistu be nereikalingų riebalų ir kalorijų pertekliaus. Šios naujoviškos kepsninės, turinčios temperatūros valdymo jungiklį, leidžia puikiai suderinti jūsų gaminimo pageidavimus. Nesvarbu, ar norite kepti sultingą vištieną, minkštas daržoves ar apetitą keliančius sumuštinius, TGD-2180 yra pasirengęs patenkinti jūsų poreikius.

Techwood/TGD-2180/1

Skonis ir universalumas viename

Išskirtinė Panini Grill yra papildoma funkcija, kuri išskiria šį modelį iš kitų. Dėl reguliuojamos viršutinės lėkštės galima reguliuoti jos aukštį, leidžiantį paruošti net reikliausius patiekalus. Su galimybe atidaryti 180 laipsnių kampu, kepsninė leidžia kepti iš dviejų pusių vienu metu, visiškai vienodo skonio. Be to, dėl nepridegančia danga padengto grilio paviršiaus jį lengva nuvalyti paruošus maistą.

Techwood/TGD-2180/2

Patogumas ir elegancija – sukurta galvojant apie jus!

Patogumas ir intuityvus naudojimas yra šio modelio dizaino prioritetai. Naudodami šviesos indikatorius galėsite lengvai stebėti ir valdyti kepimo ant grotelių procesą. Novatoriška užrakto sistema užtikrina saugų naudojimą, o patvari nerūdijančio plieno rankena ir apdaila suteikia TGD-2180 griliui elegantišką išvaizdą, kuris tiks bet kurioje virtuvėje. Negaiškite daugiau laiko ilgai trunkantiems pasiruošimams – atėjo laikas išskirtinei kulinarijos pergalei su Techwood TGD-2180 elektrine griliu. Su 2000 W išėjimo galia ir 220-240 V ~ 50/60 Hz jūs ne tik gausite efektyvų gaminimą, bet ir išskirtinių skonių bei sveikų patiekalų garantiją. Pasiruoškite kulinariniams atradimams, kurie užkariaus jūsų svečių ir šeimos narių širdis!

Techwood/TGD-2180/3
Prekės ženklas. Techwood
Modelis TGD-2180
Medžiagos Rankena ir dekoras iš nerūdijančio plieno
Power 2000W
Maitinimo šaltinis 220-240V~ 50/60Hz
Funkcijos Temperatūros valdymo pasirinkimo jungiklis, dietinis maisto gaminimas, Panini kepimo funkcija reguliuojamo aukščio viršutinė plokštė, 180° atidarymas, dvipusis kepimas iš dviejų pusių vienu metu, nepridegantis grilio paviršius, veikimo būsenos indikatoriai, saugaus naudojimo sistema
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas