Dashcam Azdome M17Pro
Prekės kodas: 9-068004
Dashcam Azdome M17Pro

Dashcam Azdome M17Pro

Prekės kodas: 9-068004
Dashcam Azdome M17Pro
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5585
71,60 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Azdome M17Pro vaizdo registratorius

Ieškote patikimo vaizdo registratoriaus savo automobiliui? Rinkitės Azdome M17Pro! Ši aukščiausios klasės kamera gali įrašyti 1296p raiška ir užtikrina puikią vaizdo kokybę tiek dieną, tiek naktį. Jame taip pat yra įmontuotas G jutiklis ir palaikomas kilpos filmavimas. Jis taip pat veikia su tam skirta AZDOME programėle, su kuria galite patogiai keisti nustatymus, patikrinti įrašytą filmuotą medžiagą ir kt.

Vairuotojo pagalba

Mėgaukitės dar malonesne vairavimo patirtimi. M17Pro siūlo pažangią ADAS vairuotojo pagalbą, kuri įspėja apie galimą susidūrimą su priešais transporto priemonę esančiais objektais ir patikrina, ar automobilį laikote eismo juostos ribose. Taip kiekviena kelionė bus patogesnė ir saugesnė!

Išbandykite AZDOME programą

Vaizdo įrašas Diktofonas prisijungia prie jūsų išmaniojo telefono per „Wi-Fi“ ir jį lengva naudoti naudojant specialią AZDOME programą. Atsisiųskite jį į savo telefoną ir gaukite prieigą prie papildomų funkcijų! Su jo pagalba galite, pavyzdžiui, patogiai reguliuoti nustatymus, peržiūrėti įrašytus vaizdo įrašus ir dalytis jais su draugais.

Aukšta vaizdo kokybė

Įsitikinkite, kad jūsų vairavimo įrašai yra aiškūs ir išsamūs. Vaizdo registratorius M17Pro palaiko didelę 1296p raišką, todėl galite lengvai užfiksuoti kiekvieną svarbią detalę. Be to, fotoaparatas puikiai veikia net prasto apšvietimo sąlygomis ir naktį. Dabar galite lengvai pasiruošti bet kokioms aplinkybėms!

Kilpos įrašymas ir G jutiklis

Ar tu trūksta vietos atminties kortelėje? Nesijaudinkite – su ciklo įrašymo funkcija vaizdo registratorius tiesiog perrašys seniausią filmuotą medžiagą ir nepertraukiamai tęs filmavimą. Papildomas įrenginio privalumas – įmontuotas G-Sensor, kuris tiksliai nustato staigius transporto priemonės judesius. Jo dėka galima automatiškai įrašyti įrašus iš įvykių, tokių kaip smūgiai ir kiti susidūrimai. Taigi galite lengvai gauti reikalingus įrodymus!

Sauga visą parą

Palikite automobilį automobilių stovėjimo aikštelėje, nesijaudindamas dėl savo saugumo. M17Pro palaiko stebėjimą stovint net visą parą – jis gali įrašyti vaizdo įrašą 1 kadru per sekundę ir automatiškai išsaugoti trumpus bet kokių susidūrimų klipus. Tai reiškia, kad net jei kas nors atsitiks, turėsite tai įrašyti ir turėsite daugiau galimybių apginti savo teises! Pastaba: šiai funkcijai reikalingas papildomas laidų rinkinys (parduodamas atskirai).

GamintojasAzdome
ModelisM17Pro
JutiklisGC2053
Ekrano dydis3 coliai
Ekrano tipasIPS
Apertūra1,8
Žiūrėjimo kampas150°
Rezoliucija2304x1296p / 30FPS; 1920x1080p / 30FPS;
KodekaiH.264
Vaizdo formatasMP4
Nuotraukos formatasJPG
Mikrofonas / garsiakalbis2415 (1,5 W)
ĮkrovimasMicro USB 5 V / 2 A
Wi-FiTaip
Stebėjimas stovintTaip, 24 val., 1FPS (su papildomu laidų rinkiniu)
Palaikomos SD atminties kortelės Talpa iki 64 GB, minimali klasė 10
G-SensorTak
Cilpinis įrašymasTak
Darbinė įtampa5 V / 2 A
Baterijos talpa250 mAh
Laikymo temperatūraNuo -30°C iki 70°C
Darbo temperatūraNuo - 20°C iki 60°C
AplikacijaAZDOME
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas