Dviračių šalmas su akiniais Rockbros WT027-S (raudonas)
Prekės kodas: 045964

Dviračių šalmas su akiniais Rockbros WT027-S (raudonas)

Prekės kodas: 045964
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2299
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Rockbros WT027-S dviračio šalmas su akiniais (raudonas)

Važiuodami dviračiu įsitikinkite savo saugumu. Dviračio šalmas Rockbross WT027-S užtikrina neprilygstamą komfortą dėl kruopščiai apgalvoto dizaino. Jis yra reguliuojamas, todėl galite lengvai pritaikyti jo dydį pagal savo galvą. Jame taip pat yra nuimami akiniai nuo saulės.

2.jpg

Sukurta jūsų patogumui

Dviračio šalmas buvo sukurtas taip, kad užtikrintų maksimalų komfortą net ilgose dviračių kelionėse. Jame buvo sumontuota speciali rankenėlė, leidžianti reguliuoti dydį – taip lengvai pritaikysite savo poreikiams. Jis taip pat turi nuimamą pamušalą, pagamintą iš kvėpuojančios medžiagos, kuri dar labiau prisideda prie jūsų patogumo.

1.jpg

Akių apsauga

Komplekte taip pat yra specialūs akiniai su magnetiniu užsegimu, kuriuos bet kada galite laisvai nuimti. Tamsinti akiniai idealiai tinka važinėti saulėtomis dienomis – jie efektyviai apsaugo nuo saulės spindulių. Jie taip pat puikiai apsaugo nuo vėjo ir vabzdžių.

4.jpg

Specialiai suprojektuota konstrukcija

Šalmas buvo pagamintas atkreipiant dėmesį į detales. Jame yra iki 28 didelių ventiliacijos angų, kad būtų išvengta perkaitimo ir per didelio prakaitavimo. Išorinei šalmo daliai naudojamas PC plastikas, kuris pasižymi didesniu nei vidutinišku kietumu ir dideliu atsparumu dilimui bei smūgiams. Kita vertus, vidinis sluoksnis pagamintas iš didelio tankio EPS putų, kurios puikiai sugeria smūgius.

6.jpg

2 šalmo dėvėjimo būdai

Dėvėkite šalmą, kaip norite. Ar ketinate ilgai važiuoti? Uždėkite akinius nuo saulės! Galite bet kada juos nuimti, jei jų nenaudojate. Taip pat yra specialus nuimamas skydelis, kuris dar labiau apsaugo jūsų akis, pvz. iš filialų.

3.jpg
Gamintojas Rockbros
Modelis WT027-S
Spalva Raudona
Medžiaga PC + EPS
Matmenys 27 x 21 cm
Svoris maždaug 231 g
Galvos apimtis 57-62 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas