Kavos kaklo virdulys Cocinare Leopard
Prekės kodas: 059226

Kavos kaklo virdulys Cocinare Leopard

Prekės kodas: 059226
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8900
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Elektrinis virdulys su temperatūros valdymu – žąsies kaklelio Cocinare (juodas)

Pakvieskite savo artimuosius kavos, arbatos ar karšto šokolado ir mėgaukitės aromatiniais skoniais kartu su elektriniu virduliu „Gooseneck“. Šis elegantiškas Cocinare prietaisas kūrybiškai sujungia ekraną ir temperatūros valdymo rankenėlę (nuo 38°C iki 100°C), gali pasigirti iki 1500W galia ir turi laikmatį. Ergonomiška S formos konstrukcija leidžia patogiai ir tiksliai pilti į puodelį. Virdulys yra 0,9 litro talpos, o jo triukšmo lygis veikimo metu neviršija 49 dB. Be to, gaminys užtikrina 60 minučių šilumos izoliaciją, o gerai apgalvota konstrukcija garantuoja visišką saugumą naudojimo metu.

Jauskitės kaip tikra barista

Išvirkite gėrimą, kuris pateisins net reikliausių kavos ir arbatos entuziastų lūkesčius. Elektrinis virdulys Gooseneck yra 0,9 litro talpos ir leidžia tiksliai reguliuoti temperatūrą nuo 38°C iki 100°C. Pasirinkta vertė, nustatyta naudojant praktinę rankenėlę, bus rodoma ekrane. Dabar kiekvieną dieną galite mėgautis aromatingais mėgstamų gėrimų skoniais!

Apgalvotos funkcijos

Kocinare virdulys užtikrina efektyvią šilumos izoliaciją, palaiko šilumą iki 60 minučių. Įrenginyje taip pat yra 5 minučių laikmatis, padedantis pasiekti optimalų ištraukimo laiką ir taip išgauti norimą kavos skonį.

Ergonomiškas dizainas

Virdulio vidus pagamintas iš korozijai atsparaus 304 nerūdijančio plieno. Jis sveria ne daugiau kaip 600 gramų. Į viršų nukreipta karšto oro išleidimo anga nukreipia garus nuo jūsų rankos, todėl sumažėja nudegimų rizika. Ergonomiška rankena leidžia stabiliai ir patogiai pilti, o dėl elegantiško S formos dizaino Gooseneck modelis užtikrina neprilygstamą vandens srauto valdymą. Su Cocinare įvaldysite kavos virimo iki tobulumo meną!

Patogus valdymas

Naudodami rankenėlę galite lengvai reguliuoti temperatūros lygį, o praktiški mygtukai užtikrina sklandų virdulio veikimą. Be to, kai galios diapazonas yra nuo 1200 iki 1500 W, jums nereikės ilgai laukti, kol vanduo užvirs. Dabar galite greitai paruošti skanius gėrimus!

Paketo turinys:

  • Elektrinis virdulys x1
  • Puodelių padėkliukai x1

Specifikacijos:

Gamintojas Cocinare
Modelis CEK-201
Power nuo 1250 iki 1500W (maks.)
Įtampa 220V~50Hz
Talpa 0,9 litro
Vandens šildymo greitis 20 m/s (maks.)
Temperatūros diapazonas nuo 38°C iki 100°C
Triukšmo lygis 49 dB (maks.)
Šiluminė izoliacija Taip
Sertifikatai FCC, FDA, CE, PSE, KA
Virdulio matmenys 29 x 14,5 x 17,2 cm
Pagrindiniai matmenys 29 x 21 x 20 cm
Virdulio svoris 600 g
Laido ilgis 1 m
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas