Cocinare Blender Gopower Elite (juodas)
Prekės kodas: 045396

Cocinare Blender Gopower Elite (juodas)

Prekės kodas: 045396
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6100
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Cocinare GoPower eLite Blender (juodas)

Netrukus pagaminkite skanius kokteilius, baltymų kokteilius ir net migdolų pieną. Cocinare GoPower eLite trintuve yra 6 titano lydinio peiliukai. Įrenginys išsiskiria 1100 vatų galia ir veikia esant 30 000 aps./min. Nešiojamas 600 ml talpos purtytuvas suteiks jums patogią prieigą prie maistinių medžiagų turinčių gėrimų bet kur, o produkto valymas nesukels vargo. Speciali saugos sistema sumažina maišytuvo sugadinimo riziką.

Cocinare/GopowerElite-b/1

Efektyvus veikimas

Kocinare maišytuvas turi galingą variklį, kuris veikia iki 1100 vatų ir 30 000 aps./min. greičiu. 6 titano lydinio peiliukai puikiai susidoroja su sunkiausiais ingredientais. Prietaisas per kelias sekundes susmulkina šaldytus vaisius, ledo kubelius ir net riešutus. Titaninis peiliukų paviršius išsaugo visas maisto produktų maistines medžiagas.

Cocinare/GopowerElite-b/2

Nešiojamas kratytuvas

Rinkitės Cocinare pasiūlymą ir mėgaukitės patogumu, kurį suteikia maišytuvo ir plaktuvo integracija. Tereikia į prietaisą sumesti pasirinktus ingredientus ir paspausti atitinkamą mygtuką. Tada galėsite patogiai nuimti 600 ml purtyklę ir pasiimti bet kur. Buteliuke nėra BPA, jis yra nepralaidus, nedūžtantis ir turi silikoninį neslidų elementą, kad būtų patogiau.

Cocinare/GopowerElite-b/3

Apgalvoti sprendimai

Sandariklis pagamintas iš maistinio silikono ir integruotas į ašmenų pagrindą, todėl išvengiama pavojaus, kad jis nukris ir susimaišys su gėrimu. Ašmenis galima aktyvuoti tik tada, kai buteliukas tinkamai uždėtas ant pagrindo – taigi jums nereikės jaudintis dėl atsitiktinio suaktyvinimo.

Cocinare/GopowerElite-b/4

Daugelis saugos funkcijų

Dėka šiluminės apsaugos, jums nereikia jaudintis dėl prietaiso perkaitimo. Siekiant dar labiau išvengti maišytuvo pažeidimo ir galimo gaisro pavojaus, variklyje yra įmontuota apsaugos nuo viršsrovių sistema, apsauganti nuo perkrovos dėl perkrovos ar trumpojo jungimo. Įrenginys išsijungs avarijos atveju.

Cocinare/GopowerElite-b/5

Lengva valyti

Kocinare prietaiso valymas nesukels jokių rūpesčių. Lengvai atsuksite peiliukus ir nuvalysite tiek juos, tiek butelį po tekančiu vandeniu. Taip pat gaminį be rūpesčių galite plauti indaplovėje. Dėl šio sprendimo trintuvo plovimas nebebus sudėtingas ir atims daug laiko. Galite greitai ir lengvai pašalinti visus nešvarumus ir bakterijas, o jūsų kokteiliai ir kokteiliai visada bus švieži ir skanūs.

Cocinare/GopowerElite-b/6

Įtraukta:

  • Blender x1
  • Shaker x1
  • Naudotojo vadovas x1
Gamintojas Cocinare
Modelis GoPower eLite
Shaker talpa 600 ml
Vardinė galia 550 W
Didžiausia galia 1100 W
Greitis 30 000 aps./min
Plotis 5 coliai
Augtis 18,62 colio
Maitinimo šaltinis 220V~50Hz
Spalva juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas