Katės bėgimo ratas Mažoji katė B612 Cat Planet V1
Prekės kodas: 045399

Katės bėgimo ratas Mažoji katė B612 Cat Planet V1

Prekės kodas: 045399
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
44300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Bėgimo takelis Little Cat B612 Cat Planet V1

Pasirūpinkite savo augintinio tinkamumu. „Little Cat“ bėgimo takelis yra aprūpintas spalvingu LED foniniu apšvietimu, kuris skatina jūsų katės instinktus ir paskatins jį naudotis įrenginiu. Programėlėje patikrinsite sudegintų kalorijų skaičių, atstumą ir pan., kad galėtumėte stebėti savo augintinio progresą. Be to, B612 veikia tyliai ir užtruks vos akimirką. Be to, bėgimo takelis tinka tiek mažesnėms, tiek didesnėms katėms.

The-Little-Cat/B612/7

Jūsų katės sveikatos labui

Remiantis tyrimais, katės, kovojančios su nutukimu, daug dažniau turi odos problemų, serga diabetu ir osteoartritu. Be to, jos gyvena trumpiau nei sveikos katės. Siekiant to išvengti, buvo sukurtas B612 bėgimo takelis, kuris leis Jūsų augintiniui ne tik numesti svorio, bet ir pasirūpinti fizine forma.

The-Little-Cat/B612/6

Nuotolinio valdymo pultas

Įrenginio veikimą palengvina programėlė mažoji katė, kurią atsisiunčiate iš Google Play parduotuvės arba App Store. Su juo pridėsite informacijos apie savo augintinį, pvz., amžių. Reguliuosite foninio apšvietimo spalvą – taip pat galėsite valdyti jo padėtį. Be to, patikrinsite sudegintų kalorijų skaičių, nuvažiuotą atstumą ir bėgimo takelio apsisukimų skaičių. Be to, gausite prieigą prie savo katės KMI ir dresūros istorijos, todėl galėsite lengviau stebėti jos pažangą.

The-Little-Cat/B612/5

Saugus dizainas

Little Cat B612 sukurtas taip, kad būtų visiškai saugus naudoti. Vietoj akims kenksmingo lazerio bėgimo takelis naudoja LED šviesą. Be to, ABS plastiko naudojimas užtikrina ilgaamžiškumą, o apsauginės putos apsaugo nuo traumų.

The-Little-Cat/B612/2

Belaidis veikimas

Bėgimo takelis veikia belaidžiu būdu, kad būtų lengviau naudotis. Be to, jis persijungia į budėjimo režimą po 6 sekundžių nenaudojimo. Papildomai pridedamas magnetinis įkrovimo laidas, kurio pagalba atnaujinsite bėgimo takelio energiją – maždaug po 4,5h jis bus paruoštas darbui toliau. Be to, programėlė informuos apie akumuliatoriaus įkrovos lygį.

The-Little-Cat/B612/8

Tylus veikimas

Ar nerimaujate, kad bėgimo takelis sukels per daug triukšmo? Nebūk. Little Cat B612 išsiskiria išskirtinai tyliu darbu ir neviršija 65 dB. Taigi galite atsipalaiduoti su savo mėgstama knyga be jokio erzinančio triukšmo.

The-Little-Cat/B612/4

Įtraukta

  • bėgimo takelis
  • bėgimo takelio pagrindas
  • mat
  • magnetinis įkrovimo laidas
  • apsauginės putos
Gamintojas Mažas katinas
Modelis B612
Matmenys 1,23 x 0,31 x 1,3 m
Svoris 30 kg
Medžiaga ABS, silikonas, AI, PA, PET, PE
Greitis 72 aps./min., 15 km/h
LED foninis apšvietimas taip, daugiaspalvis
Maitinimo šaltinis 5V
Ryšis Bluetooth
Application Katinas
Operacinės sistemos Android, iOS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas