Kabelis Audio 3,5 mm mini lizdas Vention BAWBH 2m Black
Prekės kodas: 056195

Kabelis Audio 3,5 mm mini lizdas Vention BAWBH 2m Black

Prekės kodas: 056195
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
594
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention mikro lizdas nuo 3,5 mm iki mikro lizdo 3,5 mm kabelis 2 m

Šiuolaikiniame pasaulyje garso kokybė yra labai svarbi mūsų kasdieniame gyvenime, nesvarbu, ar tai būtų poilsis su mėgstama muzika, pokalbiai telefonu su artimaisiais ar filmo peržiūra. „Vention Micro Jack“ nuo 3,5 mm iki „Micro Jack“ 3,5 mm kabelio 2 m kabelis suderina technologijas su dėmesiu mažiausioms detalėms, užtikrindamas puikią akustinę patirtį.

Emaliuota vario šerdis

Kiekvieno kabelio esmė yra jo šerdis. Vention Micro Jack 3,5 mm kabelis turi emaliuotą varinę šerdį. Ši funkcija užtikrina puikų laidumą, todėl garso srautas yra švarus ir netrikdomas. Varis yra ne tik labai laidi medžiaga, bet ir patvari, užtikrinanti kabelio ilgaamžiškumą.

TPE ir medvilninė pinta išorinė striukė

Apsauga ir ilgaamžiškumas yra tokie pat svarbūs kaip laidumas. Kabelis skirtas kasdieniam naudojimui, todėl TPE išorinis apvalkalas suteikia lankstumo ir atsparumo mechaniniams pažeidimams. Be to, medvilninis pintas išorinis sluoksnis ne tik padidina kabelio patvarumą, bet ir suteikia jam elegantišką bei šiuolaikišką išvaizdą.

Hi-Fi garsas

Garso kokybė yra esminė kiekvieno garso entuziasto savybė. Dėl pažangios konstrukcijos ir aukštos kokybės medžiagų „Vention“ laidas užtikrina „Hi-Fi“ garsą. Tai reiškia, kad galite tikėtis aiškaus, gilaus garso, kuris tiksliai atkuria kiekvienos natos niuansus.

 

BrandVention
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas