Dviračio krepšys su telefono laikikliu Rockbros 029BK (juodas)
Prekės kodas: 045936

Dviračio krepšys su telefono laikikliu Rockbros 029BK (juodas)

Prekės kodas: 045936
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2084
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Dviračio krepšys / telefono laikiklis Rockbros 029BK

Ar dažnai vykstate į dviračių žygius? Gaukite galimybę patogiai susidėti būtiniausius daiktus ir užtikrinti greitą prieigą prie išmaniojo telefono! Rockbros 029BK krepšys su telefono laikikliu kiekvieną kelionę padarys dar malonesnę. Priedas yra atsparus vandeniui, todėl jums nereikės jaudintis, kad sugadinsite viduje įdėtus daiktus. Tai taip pat leidžia be jokių problemų naudotis išmaniojo telefono jutikliniu ekranu ir per specialią angą prie jo prijungti ausines.

2.jpg

Atsparus vandeniui

Kelionės metu užklupo lietus? Naudodami Rockbros jums nereikės jaudintis, kad jūsų telefonas ar kiti daiktai sušlaps ir bus sugadinti! 029BK krepšys yra pagamintas iš vandeniui atsparių medžiagų, tokių kaip PU, todėl yra nepralaidus vandeniui. Jis taip pat buvo su laminuotais užtrauktukais. Visa tai suteikia jums ramybę, kad daiktai, kuriuos įdėjote į jį, išliks sausi!

4.jpg

Daug vietos jūsų daiktams

Nepaisant santykinai mažo dydžio, krepšys yra stebėtinai erdvus. Į jį nesunkiai sutalpinsite ne tik savo išmanųjį telefoną, bet ir, pavyzdžiui, powerbanką, nedidelį pompą, piniginę ir dviračio ratų remonto komplektą. Dar vienas gaminio privalumas – speciali sutirštinta kempinė, kuri apsaugo viduje įdėtus daiktus nuo smūgių ir pažeidimų.

1.jpg

Apgalvotas dizainas

Krepšyje naudojamas dvigubas užsegimas - naudojant specialų dirželį ir didelį Velcro dirželį. Dėl to jis tvirtai laikosi vietoje – net ir važiuojant nelygiais keliais. Tačiau tuo jo pranašumai nesibaigia! Dar vienas dėmesio vertas bruožas – speciali anga, leidžianti ausines prijungti prie krepšyje esančio išmaniojo telefono. Tai reiškia, kad galite laisvai klausytis muzikos arba kalbėti telefonu.

9.jpg

Patogus naudojimasis telefonu

Mėgaukitės patogiu išmaniuoju telefonu, įdėtu į krepšį. Ekrano dangtelis naudojamas TPU plastikas, kuris pasižymi dideliu jautrumu lietimui. Tai reiškia, kad galite be jokių problemų naudoti telefono jutiklinį ekraną. Dabar galite lengvai perjungti grojamą dainą, atsiliepti į skambutį arba patikrinti maršrutą žemėlapyje! Be to, integruotas skydelis nuo saulės apsaugo nuo akinimo.

5.jpg
Prekės ženklas Rockbros
Modelis 029BK
Spalva Juoda
Medžiaga PU kompozicinė medžiaga
Ekrano dydis 5,8" ir mažesnis
Matmenys Maždaug 25,5 x 6,5 x 10,5 cm
Svoris Maždaug 189g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas