Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W su USB-C laidu, skirtas Lightning 1m (baltas)
Prekės kodas: 025069

Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W su USB-C laidu, skirtas Lightning 1m (baltas)

Prekės kodas: 025069
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1562
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus TZCCSUP-B02 įkroviklis

Kompaktiškas įkroviklis Baseus TZCCSUP-B02 leidžia greitai įkrauti įrenginius iki 20 W galios. Su savo sudėtinga apsaugos sistema jis apsaugo maitinamą įrangą nuo pažeidimų. Jis išsiskiria suderinamumu su daugybe išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių, o kintamosios srovės įtampos diapazonas 100-240 V leidžia juo naudotis beveik bet kurioje pasaulio vietoje. Jo puikios galimybės dera su mažu dydžiu – lengvai tilpsite net į kišenę!

Edyta/baseus/TZCCSUP-B02/10

Net 3 kartus greitesnis įkrovimas

Naudodami šį praktišką įrenginį, telefonus su PD įkraunate iki 3 kartų greičiau nei naudodami tradicinius įkroviklius. Tai leidžia įkrauti apie 50 % baterijos vos per 30 minučių. Tai puikus laiko taupymas – jums nebereikia laukti valandų, kol išmanusis telefonas vėl bus paruoštas naudoti!

Edyta/baseus/TZCCSUP-B02/8

Neprilygstamas saugus naudojimas

Baseus įkroviklis automatiškai koreguoja srovės stiprumą pagal jūsų maitinamų įrenginių tipą, kad užtikrintų optimalų įkrovimo greitį ir apsaugotų juos nuo pažeidimų. Be kita ko, įrenginys taip pat turi specialią apsaugą nuo perkrovos, trumpojo jungimo ar perkaitimo. ABS plastikinis korpusas prisideda prie efektyvesnio šilumos paskirstymo, apsaugo jus nuo nudegimų ir neleidžia sugadinti įkroviklio.

Edyta/baseus/TZCCSUP-B02/4

Įkrauna įvairius įrenginius

Gaminys suderinamas su visais iPhone, kurie palaiko greitą įkrovimą. Taip pat puikiai veiks su Android išmaniaisiais telefonais ar planšetiniais kompiuteriais. Taip pat sėkmingai naudosite jį kartu su maitinimo blokais, stalinėmis lempomis ar rankiniais ventiliatoriais, be kita ko. Dėl kelių greito įkrovimo protokolų šį unikalų įkroviklį galima naudoti beveik bet kokioje situacijoje!

Edyta/baseus/TZCCSUP-B02/9

Didžiulės galimybės, mažas dydis

Panaudojant Super Si technologiją, buvo galima sumažinti įkroviklio dydį, tuo pačiu padidinant jo galimybes. Prietaisas yra ypač efektyvus ir saugus naudoti. Jis taip pat gali veikti net esant aukštai temperatūrai. Tačiau jis išlieka itin mažas ir lengvas – neapsunkins jūsų bagažo, galėsite įsidėti į krepšį ar net į kišenę ir pasiimti kur tik reikia.

Edyta/baseus/TZCCSUP-B02/13

Puikios kokybės kabelis

Komplekte taip pat rasite praktišką 1 m ilgio kabelį Baseus USB-C iki Lightning. Jo pagalba išnaudosite visas įkroviklio teikiamas galimybes ir efektyviai įkrausite savo įrenginius. Gaminys pagamintas iš patvarios PVC medžiagos, todėl išsiskiria dideliu atsparumu dilimui. Šis naudingas laidas leis greitai ir patogiai įkrauti konkrečią įrangą, kai tik jos prireiks.

Edyta/baseus/TZCCSUP-B02/0_09

Specifikacija – įkroviklis

Prekės ženklas Baseus
Vardas Super Si Quick Charger 1C
Modelis TZCCSUP-B02
Svoris 49 g
Spalva Balta
Įvestis AC 100V–240V~, 50/60Hz, 0,8A
USB-C išvestis 5V = 3 A, 9 V = 2 A, 9 V = 2,22 A, 12 V = 1,67 A, 15 V = 1,3 A, 20 W maks.

Specifikacija – kabelis

Prekės ženklas Baseus
Vardas Simple Wisdom Data Cable Type-C į iP
Medžiaga PVC
Ilgis 1 m
Natitude 2.3A
Sąsaja USB-C į Lightning
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas