„Baseus“ krištolo kabelis USB-C prie „Lightning“, 20 W, PD, 1,2 m (juodas)
Prekės kodas: 030327719251

„Baseus“ krištolo kabelis USB-C prie „Lightning“, 20 W, PD, 1,2 m (juodas)

Prekės kodas: 030327719251
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
795
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB-C su Lightning kabeliu Baseus Crystal

1,2 m USB-C laidas su Lightning Baseus Crystal užtikrina greitą 20 W PD įkrovimą ir yra suderinamas su dauguma Apple įrenginių. Tai taip pat leidžia perkelti failus iki 480 Mbps greičiu. Jis itin patvarus ir atsparus nusidėvėjimui. Jis taip pat pasižymi stilingu blizgiu dekoravimu, kuris suteikia itin elegantišką pojūtį. Pridedamas kabliuko ir kilpos dirželis leidžia lengvai transportuoti ir laikyti laidą.

6.jpg

Greitas įkrovimas

Nebereikia be galo laukti, kol išmanusis telefonas bus įkrautas. Baseus Crystal laidas palaiko PD 20W ir 18W greitąjį įkrovimą. Ką tai reiškia praktiškai? Jį naudodami galite, pavyzdžiui, įkrauti savo iPhone iki 60 % vos per 30 minučių. Už patikimą kabelio veikimą atsakinga 5 vijų alavuoto vario šerdis.

3.jpg

Platus suderinamumas

Nebijokite suderinamumo problemų – dabar jos liks tik nemaloniu prisiminimu. Naudodami Baseus Crystal laidą galite, pavyzdžiui, įkrauti iPhone 13, 12, 11, Xs, X, 8 ir 6S. Produktas taip pat suderinamas su Apple planšetiniais kompiuteriais, tokiais kaip iPad Pro, iPad Air 3 ir iPad mini.

1.jpg

Saugus naudoti

Jums nereikia jaudintis dėl laido arba prie jo prijungto iPhone ar iPad saugumo. Gaminyje yra išmanusis lustas, kuris nustato temperatūrą kraunant ir apsaugo jūsų įrenginius nuo pažeidimų. Jis taip pat buvo apsaugotas nuo perkrovimo.

8.jpg

Įspūdingas ilgaamžiškumas

Jautriausia laido dalis buvo papildomai apsaugota. Dėl to jis atsparus lenkimui ir tempimui. Jo jungtys yra ypač tvirtos konstrukcijos, o prijungtos tvirtai laikosi savo vietoje. Jie yra apsaugoti aliuminio lydinio korpusu. Be to, pynimo audinio apvalkalas apsaugo laidą nuo pažeidimų ir neleidžia jam susipainioti.

5.jpg

Greitas įkrovimas – greitas failų perkėlimas

Su Baseus Crystal laidu galite ne tik greitai įkrauti iPad ar iPhone, bet ir per kelias akimirkas perkelti pasirinktus failus. Produktas užtikrina perdavimo greitį iki 480 Mbps. Tai reiškia, kad visos reikalingos nuotraukos, dokumentai ar filmukai greitai atsidurs numatytoje vietoje. Jums nebereikia per ilgai laukti!

4.jpg
Prekės ženklas Baseus
Modelis CAJY000201
Spalva Juoda
Medžiaga Aliuminio lydinys + pintas kabelis
Power PD 20W
Perdavimo greitis Iki 480Mbps
Ilgis 1,2 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas