Asmenukės lazda / trikojis 3 m anglies pluošto telesin GP-MNP-300-3
Prekės kodas: 052527

Asmenukės lazda / trikojis 3 m anglies pluošto telesin GP-MNP-300-3

Prekės kodas: 052527
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5220
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Anglies pluošto asmenukių lazda, kurios ilgis 3 m Telesin GP-MNP-300-3

Ar norite sukurti nuostabių kadrų? O gal norite nuotraukoje įamžinti daugybę žmonių? Su TELESIN tai nebus problema! Ši asmenukių lazda leis įamžinti nepamirštamas akimirkas net po vandeniu. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, ji bus ne tik patvari ir patikima, bet ir tarnaus Jums labai ilgai. Dėl galimybės reguliuoti aukštį net 8 pozicijomis, galite reguliuoti jo ilgį pagal savo poreikius. Pažiūrėkite, kaip lengva užfiksuoti gražias akimirkas!

Telesin/GP-MNP-300-3/3

Tau reikalinga asmenukės lazda

Asmenukių lazdelė TELESIN buvo sukurta siekiant patenkinti net išrankiausių lūkesčius. Dėl gerai apgalvoto dizaino jis vienodai tiks tiek sportiniams, tiek panoraminiams fotoaparatams, tiek telefonams. Visiškai ištiestas jo ilgis siekia iki 3 metrų, kas leis įamžinti nuostabias akimirkas iš paukščio skrydžio, bet ir padės vienu kadru sugauti didelę šeimą ar didesnį būrį žmonių. Be to, galite užrakinti net 8 skirtinguose aukščiuose – tik šiek tiek pasukite. Ši funkcija leidžia ją pritaikyti pagal jūsų poreikius.

Telesin/GP-MNP-300-3/5

Apgalvotas dizainas

TELESIN programėlė buvo sukurta itin kruopščiai. Jis buvo pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto, kuris užtikrina ilgaamžiškumą, be to, yra 1/3 lengvesnis nei tokio pat dydžio aliumininė asmenukių lazda. Jo silikoninė rankena yra neslidžios tekstūros, todėl geriau tiks rankoje. TELESIN asmenukių lazdelė taip pat yra stabilesnė ir nesideformuoja net ir ilgai naudojant.

Telesin/GP-MNP-300-3/6

Naudojimo patogumas

TELESIN yra ne tik labai praktiška ir funkcionali programėlė, bet ir patogu naudoti. Apatinėje jo pusėje yra srieginis prievadas, leidžiantis jį pritvirtinti prie trikojo. Be to, anglies pluoštas, iš kurio buvo pagamintas asmenukių lazdelė, yra atsparesnis korozijai nei metalas, o tai reiškia, kad galite naudoti įtaisą po vandeniu ir be rūpesčių kurti nuostabius kadrus iš po jūros bangų. Nesijaudinkite ir dėl jo transportavimo, nes tai nesukels jums problemų. Asmenukių lazda sulankstyta yra tik 44 cm, todėl ją nesunkiai susidėsite kuprinėje ar rankinėje.

Telesin/GP-MNP-300-3/4

Įtraukta

  • selfie stick
  • trijų žandikaulių adapteris
  • adapteris su 1/4 sriegio
Prodiuseris TELESIN
Modelis GP-MNP-300-3
Matmenys 44-300 cm
Svoris 374 g
Medžiaga 24T anglies audinys, aliuminio lydinys, silikonas
Maksimali apkrova 0,3 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas