Žibintuvėlis Superfire C8-H, 1200lm, USB
Prekės kodas: 025651322997

Žibintuvėlis Superfire C8-H, 1200lm, USB

Prekės kodas: 025651322997
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2011
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire C8-H žibintuvėlis

Superfire C8-H žibintuvėlis išsiskiria didele 15W galia ir iki 1200lm ryškumu. Dėl to jis puikiai tinka daugeliui scenarijų. Jis siūlo 5 veikimo režimus, o valdymas yra pasakiškai paprastas. Jį galite patogiai įkrauti per USB laidą. Žibintuvėlio pranašumas taip pat yra jo atsparumas vandeniui, todėl juo galite naudotis laisvai beveik nepriklausomai nuo sąlygų.

1.jpg

Puikus šviesos šaltinis

Su didelės galios ir didelio ryškumo žibintuvėlis idealiai tinka naudoti tiek namuose, tiek lauke. Galite naudoti naktinio žygio, žvejybos, įdomių vietų tyrinėjimų ar dirbtuvių metu. Jums niekada nepritrūks šviesos – C8-H apšvies bet kokią tamsą!

8.jpg

Šviesos 5 režimais

Pritaikykite įrenginį prie esamos situacijos pasirinkdami iš 5 galimų darbo režimų. C8-H gali generuoti stiprią, vidutinę arba silpną šviesą, taip pat blykstės efektą. Taip pat galite jį naudoti SOS signalui siųsti. Taigi, kaip matote, jis puikiai pritaikytas besikeičiantiems vartotojų poreikiams.

3.jpg

Nuostabus naudojimo paprastumas

Žibintuvo apačioje yra praktiškas mygtukas. Paspauskite stipriau, kad įjungtumėte arba išjungtumėte įrenginį. Paspauskite jį švelniau, kad pakeistumėte apšvietimo režimą. Naudoti Superfire C8-H, kaip paaiškėjo, yra nepaprastai paprasta!

2.jpg

Lietus nepakenks

Įrenginys yra atsparus vandeniui, todėl jį galima naudoti įvairiomis oro sąlygomis. Lietus ar atsitiktinis taškymas jam didelės grėsmės nekelia. Naudokite žibintuvėlį net nesirūpindami – vanduo nėra kliūtis!

a.jpg

Akumuliatoriaus veikimo laikas, suteikiantis daug galimybių

Žibintuvo USB įkraunama baterija užtikrina maždaug 1-3 valandų veikimo laiką. Taigi jūs galite naudoti įrenginį tikrai ilgą laiką. Su jo pagalba galėsite saugiai grįžti namo sutemus, susiremontuoti automobilį naktį kelio pašonėje arba rasti savo augintinį pasiklydusį tamsoje.

C8-H__04.jpg

Jūsų patogumas ir saugumas yra svarbiausia

Tik 184 g sveriantis žibintuvėlis yra itin kompaktiškas ir patogus. Superfire taip pat užtikrina naudojimo saugumą – C8-H pasižymi puikiu šilumos pasiskirstymu, todėl įrenginiui negresia perkaisti ir jūs nenusidegsite. Pakuotėje taip pat yra praktiškas dirželis, su kuriuo galėsite patogiai pakabinti žibintuvėlį ant riešo ir apsaugoti jį nuo praradimo.

2_1.jpg

Prekės ženklas Superfire
Modelis C8-H
Šviesos šaltinis LED
Vardinė galia 15W
Runtime iki 1-3h
Teorinis šviesumas iki 1200 lm
Atsparus kritimui iki 1 m
Dydis 167x45x30mm
Svoris 184g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas