Belaidė mechaninė klaviatūra Motospeed GK82 2.4G (raudonas jungiklis)
Prekės kodas: 031396644527

Belaidė mechaninė klaviatūra Motospeed GK82 2.4G (raudonas jungiklis)

Prekės kodas: 031396644527
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5065
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Motospeed GK82 mechaninė klaviatūra

Motospeed GK82 yra kompaktiška klaviatūra, kurioje nėra skaičių klaviatūros. Dėl mažo dydžio jis yra ypač patogus ir nešiojamas, todėl galite pasiimti su savimi beveik bet kur. Jame yra 87 klavišai ir jis palaiko anti-ghosting. Galite prijungti jį tiek laidiniu, tiek belaidžiu ryšiu, dar labiau padidindami savo laisvę. LED foninis apšvietimas su 6 galimais režimais suteikia įrenginiui unikalų žaidimų charakterį.

Sukurta žaidėjams

Mėlyni jungikliai greitai reaguoja ir yra stebėtinai tylūs. Aukštos kokybės mechaninės ašys išsiskiria savo patvarumu ir leidžia sklandžiai dirbti. GK82 raktus taip pat labai lengva valyti. Klaviatūra taip pat siūlo anti-ghosting technologiją ir N mygtuko apvertimą, o tai reiškia, kad galite nesirūpindami vienu metu paspausti kelis klavišus ir žaidime atlikti sudėtingus derinius. Kiekvienas klavišo paspaudimas bus tiksliai užregistruotas!

Prisijunkite savo keliu

Klaviatūrą galima prijungti prie kompiuterio per USB kabelį arba belaidžiu ryšiu. Tai suteikia beveik neribotas galimybes. Naudokite 2.4G ryšį ir mėgaukitės didžiausia žaidimo laisve. Greita ir stabili transmisija, kurios atstumas yra iki 10 m, tikrai pateisins jūsų lūkesčius. Jei pirmenybę teikiate visiškam patikimumui arba norite patogiai įkrauti įrenginį, naudokite USB kabelį.

Ilgas baterijos veikimo laikas

GK82 yra aprūpintas 1300mAh baterija, kuri nustebins savo našumu. Jo dėka klaviatūra gali veikti iki 500 valandų vienu įkrovimu (išjungus foninį apšvietimą). Prietaisas taip pat turi pažangią apsaugos sistemą, kuri efektyviai apsaugo jį nuo pažeidimų. Todėl įkrauti klaviatūrą yra visiškai saugu.

Tikras žaidimų personažas

Klaviatūra išsiskiria unikaliu, sportišku dizainu. Dėl ergonomiškos konstrukcijos neapkrauna riešų ir užtikrina išskirtinį naudojimo komfortą. Taip pat yra 12 funkcinių klavišų ir galimybė užrakinti „Windows“ klavišą. Be to, mėlynas LED apšvietimas suteikia įrenginiui fantastišką žaidimų charakterį. Taip pat galite rinktis iš 6 apšvietimo režimų – tikrai rasite kažką sau.

Ilgalaikis

Įrenginys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip aliuminio lydinys. Dėl to jis pasižymi padidintu patvarumu ir atsparumu dilimui. Be to, klaviatūros klavišų tarnavimo laikas yra apie 50 000 000 paspaudimų, todėl jie yra neįtikėtinai patvarūs. Nepriklausomai nuo to, kaip dažnai žaidžiate ir koks dinamiškas jūsų žaidimas, GK82 funkcijomis galite naudotis ilgą laiką.

Įtraukta į rinkinį

- Klaviatūra

- USB 2.4G imtuvas

- USB-C į USB kabelis

- Raktų dangtelio ištraukiklis

- Vartotojo vadovas

Specification

GamintojasMotospeed
ModelisGK82
PrisijungimasLaidinis / belaidis
SąsajaUSB-C į USB / 2.4G
Wireless Range10 m
SwitchesOutemu Red Switches
Raktų skaičius87
Darbinė įtampa5V (laidinis režimas) DC 3,7V (belaidis režimas)
Darbo srovė100 mA (laidinis režimas) 80 mA (belaidis režimas)
Maitinimas1300mAh ličio polimero baterija
SuderinamumasWindows XP/7/8/10
BacklightIce Blue
SpalvaJuoda
Matmenys350 x 133 x 37 mm
Svoris710 g
Othersanti-ghosting funkcija, 6 apšvietimo režimai, pritaikomi apšvietimo režimai, 12 funkcijų klavišų, WIN užraktas, N klavišo apvertimas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas